Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Denise Aznam boeken

Denise Aznam boeken

Denise Aznam boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Denise Aznam of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Denise Aznam studeerde aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Haar zelfgeschreven solovoorstelling 2048 die ze maakte onder begeleiding van Esther Scheldwacht werd geselecteerd voor het ITS festival en sinds haar afstuderen in 2103 is zij continu aan het werk geweest.Ze speelde in het theater bij o.a. Mighty Society, De Toneelmakerij (Enkeltje Amsterdam, Woestijnjasmijntjes en Eet je Bord Leeg) en MAAStd (Sell me your Secret).
Denise werd bekend door haar rol als Kim in de televisieserie Celblok H (2014-2017), maar speelde ook in Jeuk, Suspicious Minds, Orpheus, De Zuidas en Papadag. Afgelopen seizoen speelde zij de hoofdrol van Nanny Farah in de succesvolle jeugdserie Ninja Nanny bij NPO ZAPP.
Met de theatervoorstelling Sell me your Secret won Denise de Zilveren Krekel 2017 in de categorie ‘meest indrukwekkende jeugdproductie’.
Volgend jaar zal zij te zien in een grote internationale film en in het theater staan met de voorstelling De Tolk van Java.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button