Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Denise Aznam boeken

Denise Aznam boeken

Denise Aznam boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Denise Aznam of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Denise Aznam studeerde aan de acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Haar zelfgeschreven solovoorstelling 2048, die ze maakte onder begeleiding van Esther Scheldwacht, werd geselecteerd voor het ITS festival.

Sinds haar afstuderen in 2103 is Denise continu aan het werk geweest. Ze speelde in het theater bij onder andere Mighty Society, De Toneelmakerij (Enkeltje Amsterdam, Woestijnjasmijntjes en Eet je Bord Leeg) en MAAStd (Sell me your Secret). Met de theatervoorstelling Sell me your Secret won Denise de Zilveren Krekel 2017 in de categorie Meest indrukwekkende Jeugdproductie.

Denise Aznam werd bekend door haar rol als Kim in de televisieserie Celblok H (2014-2017), maar speelde ook in Jeuk, Suspicious Minds, Orpheus, De Zuidas en Papadag. In de succesvolle jeugdserie Ninja Nanny bij NPO ZAPP speelde ze de hoofdrol van Nanny Farah.

Daarna was ze te zien in het theater met de voorstelling De Tolk van Java.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button