Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Denans boeken

Denans boeken

Denans boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Denans of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Denans (Hans van Aalst) geniet vooral bekendheid als feestzanger. Hij is een feestbeest op het podium. Wie zijn repertoire kent, weet dat ook andere genres hem goed liggen. Hij schuwt een serieus nummer niet, pop en reggae evenmin.

Denans werd in 1966 geboren in Prinsenbeek, de plaats waar hij 33 jaar later zijn eigen feestcafé Denans opende. Dat café is zoals Denans is: gastvrij, gemoedelijk en bovenal heel gezellig.

Als dj raakte Denans op jonge leeftijd gepassioneerd door de muziek. Twintig jaar stond hij achter de draaitafel en toen al werd er regelmatig een nummer van hem opgenomen.

Zijn bekendheid groeide tot ver buiten Brabant. Inmiddels geniet Denans nationale bekendheid. Vier van zijnnummers stonden in de Mega Top 100, met de 32e plaats voor ‘De gedachte aan jou’ als hoogste notering. Dit nummer stond op 8 in de Nederlandstalige Top 20.

Tussen ’s lands grootste artiesten stond Denans in 2006 naast Vader Abraham in het Thialf stadion in Heerenveen tijdens het TROS Muziekfeest. Ze zongen het duet ‘Dans met mij’.

Denans zong op televisie voor Hart van Nederland, SBS Shownieuws en diverse regionale programma’s als Brabant Party, RTV Oost, Hart voor muziek, Muziekparade en het Holland Clip Festival.

Hij produceert en schrijft ook nummers voor andere artiesten.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button