Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dellenoy Brothers boeken

Dellenoy Brothers boeken

Dellenoy Brothers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dellenoy Brothers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Naast de succesvolle optredens als one-man-band en gastzanger, treed Andy Dellenoy nu ook op met zijn broer Berry als duo! Berry is, net als Andy, ook een ervaren virtuoze toetsenist en een uitstekende zanger/entertainer. De broers Andy en Berry kennen elkaar door en door, hun muziek delen ze al vanaf hun jonge jaren, en zij weten elkaar perfect aan te vullen en elkaar te versterken in de muzikale kwaliteiten die ze beide bezitten.

Dit is een ongekende show, twee zeer begaafde zangers/toetsenisten die de hele tent op z’n kop kunnen zetten. Maar ook zijn ze uitstekend op hun plaats op de plaatsen waar meer stijl verwacht wordt en het publiek lekker wil dansen. Ze zijn zeer geschikt voor natuurlijk de welbekende familiefeesten. Door hun gevoel voor entertainment, hun virtuoze spel, hun zangkwaliteiten en hun acts is dit duo ongekend!  Doordat zij hun instrumenten nog steeds ‘echt’ bespelen kunnen zij direct inspelen op de wensen en verzoekjes van het publiek. Het is echt: “U vraagt, wij draaien” waardoor hetzelfde effect bereikt wordt als het beroemde duelling-piano’s concept, … maar dan op keyboards. Men roept een verzoek, het duo speelt het direct. Het duo hoort iemand iets zingen in de zaal, zij spelen direct mee! Hierdoor is er een perfecte interactie tussen het publiek en de artiesten mogelijk.

Hun repertoire is enorm groot waardoor ze nagenoeg op elk evenement de juiste muziek kunnen spelen. Een rustig en stijlvol achtergrond muziekje is totaal geen probleem voor ze. Maar, … hun kwaliteiten komen pas echt tot uiting wanneer er een feest verwacht wordt. Meezingen, entertainen, uitstekende repertoirekeuze, maar vooral; Twee zeer goede zangers en virtuoze toetsenisten.

Nagenoeg alle muziekstijlen zijn mogelijk. Van Nederlandstalige smartlappen tot de beste top40, van Après-ski tot de aanstekelijke seventies discomuziek. Soul, rock & roll, stijldansmuziek, caribbean, country, … noem maar op, ze kunnen het ten gehore brengen. Live!

Buiten hun ‘normale’ allround repertoire biedt dit duo de mogelijkheid om in bepaalde thema’s te blijven tijdens hun optreden. Gedurende hun optreden weet het duo telkens weer het publiek te verrassen door kleine acts of leuke attributen. Zo weten zij continue de aandacht te houden van de mensen. Ook zijn er leuke acts mogelijk.

Dit is een duo waar over nagepraat zal worden! Door hun kwaliteit en door hun show. En dat tegen een zeer concurrerende prijs!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button