Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Defect boeken

Defect boeken

Defect boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Defect of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Defect

Defect is ontstaan uit De Lijkenpikkers. Het is min of meer een solo-uiting van Gluiper maar nog steeds met de muzikale ondersteuning van Hufter.

Defect bestaat dus uit twee personen:

Gluiper en Hufter. Voor ons is het belangrijk dat de muziek optimaal klinkt, doordacht, origineel en vol emotie zit. Een beetje stoer praten kan iedereen, dat is zeer achterhaald.

De naam Defect is ontstaan uit het woord perfect

In deze maatschappij wordt er gestreefd naar een perfectie die eigenlijk onmogelijk is. Hierdoor zijn mensen op een onjuiste manier gaan leven, ver verwijderd van hun natuur. Normen en waarden dwingen de mensheid om in een wereld vol stress te leven. Wij als Defect nodigen je daarom uit om de wereld om je heen los te laten tijdens het beluisteren van de muziek. Neem eens de tijd om te genieten en om mee te leven met Defect. Dan kom je er achter dat Defect een tegenhanger is van perfect. Wijzelf streven naar evenwicht en waarheid: dit is de weg naar echte perfectie.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button