Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Def Rhymz boeken

Def Rhymz boeken

Def Rhymz boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Def Rhymz of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Op zestienjarige leeftijd won Def Rhymz het Nederlands Kampioenschap Rappen, waardoor hij tot de eerste generatie Nederlandse rappers behoort. Wie kent ‘Doekoe’ en ‘Schudden met je kont’ nou niet?

Def Rhymz boeken voor een evenement

Def Rhymz is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Def Rhymz

Def Rhymz won maar liefst drie TMF-awards, een Hitkrant-award en een Break-Out!-award. Hij stond zes keer in de Top-10, waarvan drie nummer 1 hits, en heeft daarmee bekende artiesten waaronder Marco Borsato van de troon geslagen.

Dansen en springen

Als er iemand weet hoe hij een feestje moet bouwen, dan is het wel Def Rhymz. Op bekende festivals zoals Noorderslag, Lowlands en Pinkpop weet hij duizenden mensen aan het springen te krijgen. Echter treed Def het liefste op voor een schaars publiek, dit vind hij spannender. Def Rhymz staat bekend om zijn energieke, levendige uitstraling. “De mens denkt te veel na en vergeet echt te leven!” aldus Def Rhymz.

Uiteraard vragen wij ons af waar Def al die tijd geweest is? “Ik had er even genoeg van”, zegt hij. Voornamelijk zijn fans en omgeving hebben Def Rhymz geïnspireerd om nog harder terug te komen dan ooit.

Wij hebben Def gemist, maar hij is weer terug van nooit weggeweest en klaar voor een feestje!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button