Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dee Denise boeken

Dee Denise boeken

Dee Denise boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dee Denise of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Met haar zangtalent en uitstraling steelt Dee Denise de show op gala’s, dancings en bedrijfsfeesten! Dee Denise (ex Boney M zangeres) brengt een zeer professionele en goed uitgewerkte dance classic show. Met haar repertoire van R&B, Zuid-Amerikaanse jazz, blues en gospel is zij op elk feest een aanwinst.

Dee Denise boeken voor een evenement

Dee Denise is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Dee Denise

Internationale furore

Dee Denise is een zangeres en entertainer die zich al jaren zeer verdienstelijk maakt in de muziekwereld. Deze exotische showlady begon haar artistieke loopbaan bij de destijds zeer populaire groep Rockaway Boulevard. Nadat deze groep stopte, werd Dee Denise gevraagd als achtergrond zangeres en danseres tijdens de  14 maanden durende wereldtournee van Prescious Wilson. Ook verwierf ze faam als leadzangeres bij de Amerikaanse Platters van Ernest Wright’s Company. Na deze succesvolle periode maakte Dee Denise deel uit van de groep Curtie & The Boombox, waarmee ze 2 keer een Top-50 hit scoorde. Denise was ook zangeres bij Mai Tai en Boney M.

Veelzijdig artiest

Dee (Denise Wijngaarden) volgde een 5-jarige opleiding Wereldmuziek en Jazz aan het Rotterdams conservatorium. Ze werkte mee aan tal van platen en CD’s. Ook op House CD’s wordt regelmatig gebruik gemaakt van haar zwoele stem. Dee Denise ook wel de ‘Dutch Diana Ross’ en ‘Dutch Donna Summer’ genoemd vanwege haar smaakvolle kleding, entertainment en uitstraling.

Dee Denise presenteert haar commerciële repertoire op professionele en niet te imiteren wijze met haar zangtalent, uitstraling en kleding en speelt op iedere gelegenheid goed in op haar publiek. Naast haar solo-activiteiten treedt Dee Denise regelmatig met live orkesten.

Dee Denise NightgirlZ Show

Na eerder bewerkte stukken zoals Moulin Rouge, Motown on tour & Dreamgirls komt Dee Denise met de pittige NightgirlZ show.

Het eerste deel gaat over verbroken relaties en verloren dromen. De show heeft als intro The Bohemian Rhapsody (acapella versie) van Queen. Daarna wordt er geknald met nummers uit het repertoire van Tina Turner en Marvin Gaye. De wervelende dans, goed uitgewerkte choreografie en kleding maken het tot een spectaculair geheel.

In het tweede gedeelte van de show is de kleding aangepast en gaat het over het nachtleven van de Red Light Zone. Met nummers van Donna Summer, Lady Marmelade, Big Spender muziek uit de musical Grease. NightGirlZ is baldadig en een tikkeltje stout in zowel dans als uitvoering. Een bijzondere en baanbrekende show!

Repertoire NightGirlZ:

Bohemian rhapsody (Queen)
Proud Mary (Tina Turner)
I can’t stand the rain (Tina Turner)
I heard it through the grapevine (Marvin Gaye)
Gangsters paradise (Coolio)
Bad Girls (Donna Summer)
There are worse things I could do (musical Grease)
Lady Marmelade (Patty Labelle)
Big spender (Shirley Bassey)
Last dance (Donna Summer)
I will survive (Gloria Gayner)

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button