Lyon & Partners Group Talent Management
Home » De Uitverkorenen boeken

De Uitverkorenen boeken

De Uitverkorenen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor De Uitverkorenen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Uitverkorenen

De Uitverkorenen is een Nederhop-trio dat bestaat uit Slimmevogel, Jasperlanes en Lucifer. Een korte eigen omschrijving van ieder van de drie diehard-Nederhoppers die fel tegen de hedendaagse commerciele muziek zijn:

Slimmevogel:

Ik slimmevogel, heb een hekel aan selloutho’s. Okay als het een grapje is kan het wel, maar als gasten serieus fop shit produceren, dan is de liefde voor muziek ook verreweg te noemen. Dan draait het meer om de liefde van geld. Verder haal ik m’n meditatie uit kinderplaten. Je kan het ook doen door even snel een americaans stukje stem te laten horen, en dan de beat erin te gooien. Maar wij houden het gewoon 100% Nederhop.

Jasperlanes:

Hallo Jasperlanes is de naam. Ik ga het even hebben over muzikaliteit. Ik vind dat er de laatste tijd een zooitje onzin uit komt, en het erge daarvan is dat degene die zich muzikant noemen van hunzelf vinden dat ze dè artiest zijn. Dat komt enkel maar omdat alles wordt voorgekauwd, door middel van een zootje poen wat er wordt ingepopt, en daarmee in de commercie terechtkomt want commercialiteit is geld. En de artiesten die het wel allemaal met hun eigen inbreng voor elkaar krijgen mogen zich van mij muzikant noemen.

Lucifer:

Om het graffitigevoel er een beetje in te houden en ter promotie trekken Slimmevogel en ik er vaak op uit om illegaal posters op te plakken door heel focking Nederland. De aankomende tijd staan we ook geregeld in het voorprogramma van Def P & De Beatbusters. En als het ff meezit komen er nog meer ludieke acties want het wordt nou een keertje tijd dat Nederlandstalige hiphop de aandacht krijgt die het verdiend (De Uitverkorenen)

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button