Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » De Two Petjes boeken

De Two Petjes boeken

De Two Petjes boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor De Two Petjes of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De formule van de Two Petjes is gebaseerd op twee personen die zeer verschillen qua intellect, ofwel de slimme en de domme, de aloude bekende formule. Maar toch is aan deze formule een unieke draai gegeven door de tekst af te wisselen met liedjes.

Het programma bestaat dan ook uit satirische gesprekken tussen beiden en het vertolken van liedjes waar de hedendaagse onderwerpen de revue passeren. Het is eigenlijk een afspiegeling van het openbare leven, de wereld om ons heen. Want zoals de groten in dit vak al zeiden: “de humor ligt op straat”. Dit is dan ook een van de belangrijkste inspiratiebronnen. Tijdens de liedjes wordt de meestal tweestemmige zang ondersteund door gitaar en accordeon. Kortom een stijl met een scala aan mogelijkheden. En gezien de inzet en energie die beide in deze hobby steken zijn wij ervan overtuigd,ook U te vermaken met onze humor.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button