Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » De Tinkerbells boeken

De Tinkerbells boeken

De Tinkerbells boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor De Tinkerbells of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Tinkerbells

De Tinkerbells brengen een wervelend, muzikaal sprookje voor kinderen vanaf vijf jaar. Het is een succesvol theaterprogramma, maar het gezelschap kan ook los van de productie zelf geboekt worden. Tinky en Tink zijn twee stoere elfjes die op fantastische wijze worden neergezet door de twee professionele zangeressen Elly Machtel en Mirjam van Dam.

De Tinkerbells brengen een wervelend

muzikaal sprookje voor kinderen vanaf vijf jaar. Het is een succesvol theaterprogramma, maar het gezelschap kan ook los van de productie zelf geboekt worden. Tinky en Tink zijn twee stoere elfjes die op fantastische wijze worden neergezet door de twee professionele zangeressen Elly Machtel en Mirjam van Dam. In ‘Tinkertoverstof’ beleven de Tinkerbells een theateravontuur vol vrolijke en nieuwe Tinkerliedjes. Tijdens het interactieve Tinkerconcert is er voor iedereen een rol weggelegd en mogen alle kinderen verkleed aan de voorstelling deelnemen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button