Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » De Sjonnies boeken

De Sjonnies boeken

De Sjonnies boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor De Sjonnies of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Sjonnies, wie is er niet groot mee geworden? Al meer dan 20 jaar staat deze band aan de top van het Nederlandse feestcircuit, volgens sommigen hebben ze het feestrepertoire zelfs uitgevonden. Feit is in ieder geval dat de karakteristieke combinatie van humor, theater, feest en gezelligheid vaak is gekopieerd maar zelden tot nooit is overtroffen.

Het hart van de band wordt al jaren gevormd door leden van het eerste uur Friso Ruysdael (bassist en man van ideeën) en Konstantijn Ruysdael (gitarist, tekstschrijver en producer). Samen met Bennie Solo brengen zij een geheel vernieuwde show gebaseerd op de uiterst herkenbare, alom vertrouwde Sjonnies-sound. Bennie staat bekend om zijn humoristische act vol dynamiek en afwisseling; bovendien scoorde hij met “Polonaise achteruit” één van de grootste landelijke carnavalshits van de laatste jaren.

En wat ook prettig is, De Sjonnies zijn niet alleen de leukste band van Nederland, ze hebben toevallig ook nog het leukste publiek van Nederland. Een publiek waar je graag bij wil horen. Ook voor kroegeigenaren en festival-organisaties is de band al jaren een zekerheidje, vooral omdat elk optreden gegarandeerd bieromzet-proof is.

Deze band moet je gezien hebben om er over mee te kunnen praten. Een concert van De Sjonnies is een belevenis, de beste (eigen) feestnummers worden gecombineerd met een perfecte humoristische live-show. Een muzikaal avontuur voor jong en oud, dus neem gerust je schoonmoeder mee. Of zoals een fan het ooit uitdrukte:

“DE SJONNIES DAT IS GEEN BAND, HET IS EEN MANIER VAN LEVEN!”

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button