Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » De Romeos boeken

De Romeos boeken

De Romeos boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor De Romeos of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Romeo’s zijn niemand minder dan Chris Van Tongelen, Gunther Levi en Davy Gilles. Bekende tv-gezichten van Familie en Wittekerke. Maar evenzeer drie topartiesten met een ijzersterke livereputatie. Zij vormen een hippe coverband die perfect thuishoort in ons rijtje ambiancemakers, samen met Frans Bauer, Sam Gooris en X-Session.

Al vijf jaar lang klinken De Romeo’s als een aanstekelijke jukebox. Het drietal brengt de allerleukste hits uit de seventies, eighties en nineties. Een onuitputtelijk repertoire, van Vlaamse schlagers en hardrock tot pop en disco.

Op het podium slagen De Romeo’s erin het publiek telkens weer te entertainen. De drie heren stelen de show in een blits maatpak van modeontwerper Nicky Vankets. Overal waar ze komen, staat de tent op zijn kop.

Bent u op zoek naar de geknipte partyband om een festival af te sluiten? Wilt u samen met De Romeo’s uit de bol gaan tijdens uw bedrijfs- of privéfeest? Of pakt u graag uit met een stijlvolle muzikale act op een evenement?

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button