Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » De Hofnar boeken

De Hofnar boeken

De Hofnar boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor De Hofnar of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Hofnar vergaarde in 2014 internationale bekendheid met zijn nummers ‘Zonnestraal’, ‘Volgelvlucht’, ‘Oxas’, ‘Bloesem’ en ‘All Of Me’. Hierna volgden releases op Armada Music, Sony en Universal. Met officiele remixes voor de grootste der aarde als Tiesto, Armin van Buuren en Laidback Luke voegde hij zich tot een select gezelschap. Sindsdien tourt hij over heel de wereld.

In 2013 bracht hij zijn debuut single ‘Oxas’ uit, in samenwerking met Gamper & Dadoni, die werd gereleased op MGM Records. Deze plaat zit inmiddels over 20 miljoen plays op Spotify. Kort hierna was het tijd voor zijn eerste EP: ‘Zonnestraal’ die werd gereleased op Crosswalk. Deze EP haalde meer dan 6 miljoen plays op Spotify en Soundcloud. Daarnaast had hij natuurlijk ook zijn bekende remixes van ‘Same Love’ (Macklemore), ‘All of Me’ (John Legend) en ‘Klanga’ (Gostan), die meer dan 15 miljoen plays op YouTube en Soundcloud hebben en worden gesupport door Tiësto, Oliver Heldens en Sam Feldt.

Nadat hij samen met Sam Feldt het nummer ‘Bloesem’ uitbracht op Spinnin’ Deep en meerdere remixes op Armada, Sony, Universal en Warner, was het tijd voor een collab met Zuid Afrikaanse live act Goodluck. Het nummer ‘Back in the day’, uitgebracht op Armada Deep, kwam in Zuid Afrika op nummer 1 in de charts in de zomer van 2016.

Sinds 2014 is De Hofnar non-stop aan het toeren door Europa en speelde hij al op grote festivals zoals Extrema Outdoor, WiSH Outdoor en Summer Festival. Snel hierna volgde Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Dit was nog niet alles want snel kwamen er aanvragen van Tiësto, Laidback Luke, Armin van Buuren en Pete Tong voor het maken van officiele remixes voor hun tracks. De Hofnar: “Het is echt een fantastisch gevoel als zulke legends je vragen om een remix te maken. Ik kan het nog steeds niet geloven”.

De Hofnar ziet zichzelf als iemand die het publiek voorziet van vreugde en plezier. Hierdoor ook de keuze voor zijn naam. Zijn slogan is niet voor niks: “You’re the kings and queens and I’m just here to entertain you”.

Deze verwijzing komt ook terug bij de naam van zijn album ‘King’s and Queens’. Het eerste nummer hiervan werd uitgebracht in 2017 op Armada en zal verspreid uitkomen met de laatste tracks in 2018. Dit was niet zonder resultaat want al binnen een paar maanden waren er miljoenen plays op Spotify en werd de radio gehaald in verschillende landen zoals Nederland, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Brazilie en Engeland waar hij werd gepremieerd op BBC Radio 1.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button