Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » De Hakviolen boeken

De Hakviolen boeken

De Hakviolen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor De Hakviolen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Twents, Achterhoeks, Drentse Rock & Roll showband Klaver en de HAKVIOLEN is geformeerd rond zanger Bert Klaver die op geheel eigen wijze vertolkt wat in de harten van veel jonge rockers leeft.

Dit met eigen teksten in zijn eigen streektaal (Drents). Bert neemt naast de zang ook de slaggitaar voor zijn rekening. Richard Nijboer is als gitarist aangetrokken vanwege zijn virtuoze gitaarspel en strakke riffs. Gelukkig bleek ook hij te kunnen zingen en wordt Bert regelmatig aangevuld met een prachtige tweede stem. De basis van de band wordt gelegd door Tom Peters (bas) en Ronald Roerink (drums). Twee jongens die al vele jaren samen speelden en daarom een strak fundament onder de muziek leggen!

Klaver en de HAKVIOLEN is een rock / rock & roll, show- en feestband. Ze spelen eigen nummers, bestaande nummers met eigen teksten en enkele covers. Een live optreden van De HAKVIOLEN moet je hebben gezien!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button