Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » De Grote Apekop Show boeken

De Grote Apekop Show boeken

De Grote Apekop Show boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor De Grote Apekop Show of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Grote Apekop Show is een spetterend spektakel voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar. Op een originele wijze worden de kinderen meegevoerd door een wonderlijke wereld vol onbegrijpelijke goocheltrucs en illusies, muzikale acts, originele liedjes en veel hilarische gebeurtenissen. De Grote Apekop Show is onweerstaanbaar leuk jeugdtheater waarvan zowel de kinderen als de ouders volop zullen genieten.

Twee versies

Door de aard van de voorstelling en de moderne geluidsapparatuur is De Grote Apekop Show ook voor zeer grote groepen geschikt (groepen van 1000 – 1500 kinderen zijn geen uitzondering). Head-set zendmicrofoons zorgen voor uitstekende verstaanbaarheid op een verantwoord geluidsniveau. Betreffende de lengte van show zijn er twee mogelijkheden; een versie van 60 minuten en een van twee maal 45 minuten onderbroken door een pauze.

Katja Apekoppen

De Grote Apekop Show heeft voor het jonge publiek behalve een flitsende voorstelling nog een leuk extraatje! Na de voorstelling krijgen alle kinderen een gratis zakje Katja Apekoppen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button