Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » De Flamingo’s boeken

De Flamingo’s boeken

De Flamingo's boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor De Flamingo's of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Flamingo’s maken een bedrijfsevenement, relatiefeest, congres of bruiloft tot een spraakmakend feest. Met zorg voorbereid en solide uitgevoerd in een mix van muziek en show. De Flamingo’s hebben tijdens vele honderden feestelijke gebeurtenissen een jarenlange ervaring opgebouwd, en kennen bijna alle locaties van binnen en van buiten.

De Flamingo’s boeken voor een evenement

De Flamingo’s zijn voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. De Flamingo’s kunnen hun optredens in overleg aanpassen aan de wensen van de opdrachtgever.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie zijn De Flamingo’s

De Flamingo’s Top 40 is op elk feest een hit, waarbij het publiek vaak uit volle borst meezingt! Voor elk wat wils: U vraagt, zij draaien! Een speciaal lied over het thema van het congres? Over de nieuwe strategie van het bedrijf of de loopbaan van de jubilaris? Geen probleem: De Flamingo’s maken het op maat!

Zonder stekkers en mobiel

De Flamingo’s spelen het liefst akoestisch, zodat ze zich al spelend tussen de gasten kunnen begeven. Ze beschikken over een uitgebreid internationaal repertoire, twee-of driestemmig vertolkt en professioneel muzikaal ondersteund. Bovendien hebben ze een ruim en origineel Nederlandstalig repertoire met de bekende smartlappen en meezingers. Maar De Flamingo’s hebben ook hun eigen teksten en muziek. De presentatie is humoristisch en stijlvol.

De cabaret dinershow

De speciale dinershow van De Flamingo’s is een kant-en-klaar avondvullend programma. Wetenswaardigheden, bijzondere gebeurtenissen en anekdotes over het bedrijf of de opdrachtgever worden in het optreden verwerkt. Gedurende de avond treedt de band diverse keren op tussen de gangen van het diner. Hierdoor ontstaat een intieme en toch informele sfeer, waarbij veel te lachten valt. Door hun wekelijkse optredens in Cabaretrestaurant Schelling’s hebben De Flamingo’s door de jaren heen een ruime ervaring opgedaan met het op maat snijden van hun programma.

De Flamingo’s boeken op locatie

De cabaret dinershow van De Flamingo’s kan in vrijwel elke locatie in Nederland worden geboekt. Geluid en belichting worden meegeleverd.

De Flamingo’s, muzikale veerkracht!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button