Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » De Arrogantjes Improvisatie Cabaret boeken

De Arrogantjes Improvisatie Cabaret boeken

De Arrogantjes Improvisatie Cabaret boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor De Arrogantjes Improvisatie Cabaret of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Welkom bij de Arrogantjes Improvisatie Theater Cabaret Show!
De Arrogantjes zijn een impro-theatergroep. De acteurs spelen spetterende theatervoorstellingen gebaseerd op improvisaties. Een optreden van de Improvisatie Theater Cabaret Show bestaat uit een uitbundige mix van cabaret, drama, zang en humor. En dat allemaal ter plekke volledig geïmproviseerd. Wij weten net zo min als het publiek wat er gaat gebeuren. Behalve dat het dak eraf gaat!

De Arrogantjes boeken voor een evenement

De Arrogantjes zijn voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten van een optreden.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

De Arrogantjes improvisatie cabaret

Doordat van tevoren niets vast staat, kunnen we spontaan inspelen op de actualiteit of gebeurtenissen uit het publiek. Dus altijd up-to-date en up-to-you! In de show waarmee De Arrogantjes Improvisatie Cabaret op dit moment de zalen plat spelen worden snelle korte komische games afgewisseld met ontroerende scenes, ingewikkelde hersenkrakers en een wervelende musical.

Omdat wij werken op basis van improvisatie verweven wij ieder gewenst thema door de voorstelling. U kiest dus zelf de rode draad. Zo spelen we bijvoorbeeld in op thema’s als fusie, bedrijfscultuur of competentie-management. Ook een bedrijfsfeest kan opgeluisterd worden door een improvisatieshow.

Geschikt voor: 20 of meer personen
Uitgevoerd door: Minimaal 3 acteurs + 1 muzikant
Maximaal: 4 acteurs, 1 presentator + 1 muzikant, of 4 acteurs + 2 muzikanten
Setting: Theater of comedy café (gesloten setting), conferentiezaal etc.
Tijdsduur: In overleg, minimaal 30 minuten, maximaal 90 minuten

Wie zijn de Arrogantjes?

De mensen achter de Arrogantjes zijn allemaal werkzaam in het vak van theater, training en regie. Het kernteam bestaat uit Bart Brouwers, Richard Roling en Ingrid Kluft.

Improvisatie cabaret workshops en bedrijfstrainingen

De cabaretiers en acteurs van de Arrogantjes zijn ook zeer geschikt voor het geven van presentaties, bedrijftrainingen en workshops. Naast bijvoorbeeld rollenspelen kunnen ze een toegevoegde waarde geven in de vorm van presentatie / discussieleider / dagvoorzitter etc.

De trainingen en workshops zijn bij uitstek geschikt om binnen een bedrijf intensief te werken aan zaken als teambuilding of communicatie. Door middel van spel en opdracht kunnen situaties duidelijk worden gemaakt en kan er gericht worden gewerkt aan onderwerpen als klantgerichtheid en samenwerking.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button