Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » De Apres Skihut met Flugel On Tour boeken

De Apres Skihut met Flugel On Tour boeken

De Apres Skihut met Flugel On Tour boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor De Apres Skihut met Flugel On Tour of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Samen met partydrink Flügel maken de Après Skihut Feestmakers net zoals in de bekende Après Skihut in Rotterdam ook van uw feestruimte een echte Après Skihut! Met de Après Skihut Met Flügel On Tour bent u gegarandeerd van een ongekend feestelijk en afwisselend, 4 uur durend optreden met live entertainment.

 

Uw feestruimte wordt allereerst, met behulp van een uitgebreid decor en een perfecte licht- en geluidsinstallatie omgebouwd tot een gezellige Skihut. In uw eigen Après Skihut laat de DJ het publiek compleet uit zijn dak gaan met absolute superhits. Flügel verzorgt give-away’s voor uw publiek.

 

Tussendoor warmt de Après Skihut zanger de zaal op met feestelijke meezingers. Omdat iedereen meteen mee kan zingen, volgt er een waar sneeuwbaleffect! Voor je het weet staat iedereen mee te galmen en te hossen. Ideaal voor bedrijfsfeesten, want het ijs is snel gebroken.

 

Een zeer uitgebreid decor met een uitgekiende licht- en geluidinstallatie en natuurlijk rook- en sneeuwmachines zorgen voor de ultieme Apres – Ski sfeer.

 

De Après Skihut met Flügel On Tour bezorgt je het heetste feest van Nederland.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button