Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » DDF / Double D Force boeken

DDF / Double D Force boeken

DDF / Double D Force boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor DDF / Double D Force of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Double D Force is een productie
van de in 2004 opgerichte rope skipping organisatie Planet Jump Rope vzw. De crew brengt een zeer spectaculaire act in streetdance-stijl, “D-Fusion” genaamd. De act is een mix van breakdance, spectaculaire sprongen over en onder elkaar, een stevige choreografie en gedurfde acrobatische oefeningen. Wat deze act zo bijzonder maakt? Dit alles wordt in twee alternerend draaiende touwen gesprongen. Deze vorm van springen noemt men Double Dutch.

Double-D-Force richt zich op een breed publiek

double dutch is entertainment voor jong en oud. De “D-Fusion” act is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, fuiven, discotheken, festivals, evenementen en recepties. Naast de optredens is het ook een zeer aantrekkelijk alternatief voor het vele breakdance in video clips en commercials.

Door het verenigen van Belgische topskippers

uit verschillende clubs in Vlaanderen leveren de Rope Skipping demonstraties van Planet Jump Rope een garantie op spektakel en kwaliteit. Bovendien krijgen al onze producten een eigen creatief tintje en een specifiek imago zodat onze demonstraties uniek zijn in België en Europa.

Alle initiatieven zijn gebaseerd

op “fun en recreatie”. De keiharde topsport zal je bij ons dus niet terugvinden. Zo kunnen clubs ook bij ons terecht voor de organisatie van recreanten wedstrijden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button