Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Davina Michelle boeken

Davina Michelle boeken

Davina Michelle boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Davina Michelle of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Davina Michelle combineert pop en soul tot een smaakvolle mix om op elk moment van de dag van te genieten. Haar doel is om herkenbare muziek te maken die mensen beïnvloed en energie geeft.

Davina Michelle boeken voor een evenement

Davina Michelle is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Davina Michelle.

Wie is Davina Michelle

Davina groeide op in het kleine dorpje Nieuwerkerk aan den IJssel net buiten Rotterdam. Ze houdt van zingen en is gefascineerd door zangeressen als Beyoncé, Alicia Keys en Christina Aguilera. Hun vermogen om haar exacte gevoelens onder woorden te brengen deed haar de ware kracht van muziek realiseren. Haar vrienden en familie begonnen haar aan te moedigen haar zangtalent te gebruiken.

Facebook video’s

Aanvankelijk was Davina niet zo zeker van het nastreven van een carrière in de muziek. ‘’Zo een droom leek behoorlijk onwerkelijk. Ik wist niet zeker of mijn stemgeluid gewaardeerd zou worden door andere mensen dan mijn vrienden en familie”. Davina besloot dit te testen door korte video’s van zichzelf te maken terwijl ze zingend door het huis liep.

Ze plaatste sommige van deze video’s op haar Facebook, waar Davina’s productieteam, de Sub-Bass Music Group, haar voor de eerste keer hoorde zingen. Het duurde niet lang voordat ze werd uitgenodigd in de Sub Bass Studio. “Ik wist meteen dat ik op de juiste plek zat.” zegt Davina.

YouTube kanaal

Na een aantal opnamesessies van samen geschreven liedjes begint Davina een YouTube kanaal. Hierop plaatst ze in eerste instantie covers, met het idee om een fanbase op te bouwen. In een later stadium volgen de eigen liedjes. In april 2017 zet Davina haar eerste cover op YouTube. Vanaf dat moment plaatst ze elke week een cover van een recent populair lied.

Ontdekt door P!nk

Een paar maanden later ziet wereldster P!nk haar cover van ‘What About Us’ en is daar erg over te spreken. “This is better than I will ever sound. Is she a recording artist that makes records and puts records out?”, zei ze in een video die online werd gepost door Glamour USA. Dat heeft veel teweeggebracht. Davina’s YouTube-kanaal groeit aanzienlijk en het verhaal blijft niet onopgemerkt door de Nederlandse pers.

TV-shows

Davina wordt uitgenodigd voor een aantal grote tv-shows en treedt door heel Nederland op. Kort daarna volgt ook haar deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Ondertussen droomt ze stiekem ook over Amerika. Ze aarzelt geen moment als ze in juni 2018 wordt uitgenodigd om op een paar evenementen in Amerika op te treden. The American Dream wordt werkelijkheid.

Na terugkeer in Nederland brengt ze haar debut EP uit, en werkt ze samen met onder andere Marco Borsato en Armin van Buuren. Samen met hen scoort ze in 2019 de hit ‘Hoe Het Danst’. Het nummer wordt door 100% NL bekroond met de Award voor ‘Hit van het jaar’.

Davina Michelle boeken
Davina Michelle boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button