Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » David Ghetto boeken

David Ghetto boeken

David Ghetto boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor David Ghetto of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

David Ghetto! Huh… Het is toch David Guett……. Nee! David Ghetto, afkomstig uit Venlo en draait al wat jaartjes mee.
Deze man is vliegensvlug achter de decks: R&B, HipHop, Dancehall, Disco en UK House (en soms ook wat guilty pleasures) worden in willekeurige volgorde op je afgevuurd. Deze sympathieke draaitafelkoning weet overal het feestje te maken. De lady’s houden van David Ghetto en David Ghetto loves the lady’s!

Na één jaar draaien op de zolderkamer was het tijd geworden voor wat illegale bezoekjes aan clubavonden en feestjes. Onder de vlag van andere dj’s kreeg hij de kans zijn favoriete platen te draaien en sindsdien is hij eigenlijk niet meer weg te denken als dragende kracht voor verschillende toffe concepten door heel het land!

Vanwege zijn originele, brede platenkeuze en zijn uitdaging in het mixen van HipHop, R&B, Dancehall met UK, Bass, Beat, Disco en House is hij een graag geziene gast bij poppodia, clubs en festivals. David Ghetto had dit jaar de aftrap van zijn nieuwe mixtape reeks ‘Trash Tape’ en laat in deel 1 & 2 meteen horen waar de David Ghetto sound voor staat, check het op zijn Soundcloud.

Onder andere Solar, Extrema Outdoor, TikTak, Summer Festival (Antwerpen), Smeerboel Festival, Wish Outdoor, Stereo Sunday, Yellow Claw stages, Daghap (Den Haag), Niko (Rotterdam), Knaltival (Feestdjruud), Girls Love Dj’s, Club Tropicana, 7th Sunday Festival, Bungalup en landelijk bekende clubs als Air Amsterdam en Jimmy Woo gingen al lekker op David Ghetto. Tevens zijn de eerste boekingen in Belgie & Duitsland achter de rug en ook daar begint de fanbase te groeien.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button