Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » David Endt boeken

David Endt boeken

David Endt boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor David Endt of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

David Endt begon zijn carrière in als voetballer bij de jeugd en vervolgens de semiprofessionals van Ajax. Toen bleek dat David niet het talent had om met professioneel voetbal zijn brood te verdienen maakte hij de overstap naar de sportmarketing. Hij werkte bij het eerste marketing en managementbureau van Nederland in de sport.

Begin jaren ’90 keerde David Endt terug bij Ajax, eerst als Perschef en vanaf 1999 als Teammanager van het eerste elftal. David Endt heeft volgens velen een droombaan. Dagelijks werkt hij met de spelers van Ajax 1. Hij is het aanspreekpunt van de spelers en de technische staf. Een vertrouwenspersoon. Regelt veel technische en organisatorische zaken rondom het team, ook wel de vliegende keep van Ajax. Met veel spelers en trainers heeft David een speciale band. Wekelijks belt hij bijvoorbeeld nog met Jari Litmanen, een van de beste spelers van Ajax in de jaren ’90.

Naast zijn rol bij Ajax is David Endt een fervent schrijver. Acht jaar lang schreef hij columns voor Het Parool, drie jaar bij het Algemeen Dagblad en meer dan tien boektitels staan op zijn naam. Onder andere De schaduwen van San Siro (waar zijn voorliefde voor Italië uit blijkt) en De Godenzonen van Ajax (achtergrondverhalen over de spelers die Ajax begin jaren ’90 naar vele prijzen schoten). Ook komt vanaf 1993 het jaarboek van Ajax van zijn hand.

Een voordracht van David Endt bestaat uit vele anekdotes over de historie van Nederlands succesvolste voetbalclub. David kan putten uit vele voorbeelden en daarom inspelen op diverse thema’s als motivatie, omgaan met tegenslagen en succesvol samenwerken. Hij vertelt op een poëtische manier, vol passie en overtuiging over de eigenzinnige karakters, succesvolle momenten en diepe dalen van zijn spelers en zijn club.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button