Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dave Roelvink boeken

Dave Roelvink boeken

Dave Roelvink boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dave Roelvink of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dave Roelvink wordt in 1994 geboren in Amsterdam. Als de zoon van volkszanger Dries Roelvink is het entertainen hem met de paplepel ingegoten. Op 16-jarige leeftijd wordt Dave gescout op straat en hij sluit zich vervolgens aan bij een bekend modellenbureau. Er volgen diverse fotoshoots in steden zoals Milaan, Londen en Kaapstad.

Dave Roelvink boeken voor een evenement

Dave Roelvink is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Dave Roelvink

De mooie looks en het unieke karakter van Dave blijven zeker niet onopgemerkt door de entertainmentbranche. Wanneer De Roelvinkjes in 2015 met hun eigen reality-serie op RTL5 te zien zijn, wordt de bekendheid van Dave alleen maar groter. Bovendien is hij te zien bij verschillende programma’s zoals Kamera’s en Sterren Springen.

De Roelvinkjes

In De Roelvinkjes krijgt Dave een prominente rol. Tijdens de serie komt Dave er achter hoe graag hij een carrière als DJ zou ambiëren. Zich ontwikkelen achter de draaitafel wordt dan ook één van zijn grootste ambities. DJ Dave Roelvink gaat volop aan de slag en ontvangt zeer positieve feedback. Zijn agenda loopt al snel vol en steeds vaker treedt hij op. Ook maakt hij samen met zijn broer Donny Roelvink een eigen real life serie.

Zomertour en festivals

Tegenwoordig heeft Dave Roelvink jaarlijks een lange lijst aan boekingen. Met zijn zomertour reist hij naar onder andere Gran Canaria, Chersonissos, Albufeira, Sunny Beach en Lloret de Mar maar hij is ook veelvuldig in eigen land te zien bij o.a. Dance Valley, HockeyLoverz, Explosion Festival, Beachparty Reuver en Dutch Valley.

Dave is langzamerhand uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende personen van het jaar en zijn populariteit groeit enorm! De draaistijl van DJ Dave Roelvink is Bubbling, Moombahton en Eclectic.

Dave Roelvink boeken
Dave Roelvink boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button