Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dave Donkervoort boeken

Dave Donkervoort boeken

Dave Donkervoort boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dave Donkervoort of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dave Donkervoort

Daves belangstelling voor muziek begon al in de jaren ’70 toen zijn vader hem zijn eerste transistor radio gaf. De hele dag droeg hij het radiootje met zich mee, ook naar school. Terwijl hij luisterde naar radio Noordzee, Veronica en Radio Luxembourg fantaseerde Dave over een carriere als deejay.

Vader Donkervoort

bouwde een kleine disco-set voor zijn kleine Dave voorzien van twee platenspelers en boxen. Zo zette Dave zijn eerste schreden op het pad van de eeuwige roem als deejay. Toen Dave veertien was maakte hij met behulp van zendertjes zijn eerste radioprogramma’s op zijn zolderkamer.

In 1982

richtte Dave samen met een paar vrienden en met behulp van het gezamenlijke spaargeld Radio Keizerstad op, waar hij natuurlijk zelf ook een programma presenteerde. Na het avontuur bij Radio Keizerstad werkte Dave zes jaar lang als Deejay voor een ‘plezant’ Belgisch radiostation.

Dave werkt sinds 1989 ‘zeker en vast’

bij Radio 10 Gold, waar hij dagelijks van 16:00 tot 19:00 uur te horen is. In ‘De Verborgen Telefoon’ neemt Dave (net als Jos van Heerden) argeloze lieden op schaamteloze wijze in de maling. Overigens doet hij dit niet alleen in ‘De Verborgen Telefoon’.

Tijdens de Tour de France 2001

kwam hij live-uitzending terecht van Radio 1 toen hij zich voordeed als Sjors Frohlich. Maar ‘Deejay-Dave’ is ook ‘live in action’ te zien tijdens de Disco Dance Party in de diverse discotheken in het land. Daarnaast spreekt hij regelmatig commercials in.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button