Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dave Dekker boeken

Dave Dekker boeken

Dave Dekker boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dave Dekker of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dave Dekker is een sympathieke zanger en entertainer met een heerlijk stemgeluid. Hij neemt altijd de tijd voor een selfie of een praatje met zijn fans. Tijdens zijn optreden bevindt Dave zich ook vaak tussen (!) het publiek; interactief, gezellig en dichtbij. Dave maakt Nederlandse volksmuziek met een poprandje, 100% NL.

Dave Dekker boeken voor een evenement

Dave Dekker is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Dave Dekker.

Wie is Dave Dekker

Musical Ciske de Rat

Dave Dekker deed in 2007 auditie voor de musical Ciske de Rat, en was daarna te zien in Krijg toch allemaal de kolere. In deze serie werden de audities gevolgd voor de rol van Ciske de Rat in de gelijknamige musical.

Eind 2007 speelde Dave Dekker tijdens de première van Ciske de Rat, in aanwezigheid van Koningin Beatrix. Ook in 2008 en 2009 was hij te zien in deze rol. In totaal stond Dave 42 keer op het podium als Ciske de Rat. Zijn laatste voorstelling was in mei 2009.

Duet met Danny de Munk

Begin 2008 vroeg Danny de Munk aan Dave Dekker of hij met hem een duet wilde opnemen. Dat werd het nummer ‘Laat ons niet alleen’, dat ook verscheen op Danny de Munks album ‘Hart en Ziel’. Eind 2008 kwam het duet als single in de Top-100 als hoogste binnenkomer op nummer 24.

In april 2009 stond Dave Dekker in het programma van De Munk in de Heineken Music Hall. Hier zong hij de nummers ‘Laat ons niet alleen’ en ‘Droomland’. Later dat jaar werd het concert ook uitgebracht op DVD. Dave Dekker was in 2010 wederom te gast bij het 30-jarige jubileumconcert van Danny de Munk in de Heineken Music Hall. Hij zong daar het duet met Danny ‘Laat ons niet alleen’ en zijn single ‘Twee lege handen’.

The Voice Kids

Dave Dekker was in 2012 kandidaat bij de talentenjacht The Voice Kids. Hier eindigde hij als finalist in het team van Nick & Simon. Mede hierdoor krijgt hij een platencontract en niet veel later komt zijn eerste CD uit: ‘Dit ben ik’. Op deze CD staat ook zijn single ‘Echt een rot dag gehad’. Dave Dekker wordt daarna genomineerd als beste nieuwkomer tijdens de BUMA NL Awards.

Nieuwe sound

Na een rustige periode met toch veel optredens presenteert Dave Dekker begin 2016 zijn volwassen sound met zijn nieuwe single ‘Ik kijk in je ogen’. De single wordt veel gedraaid bij 100%NL, Q-Music en en haalt een hoge notering in de i-Tunes Top 30.

In 2017 lanceert Dave zijn single ‘Mooier dan mooi’. Ook is hij drie dagen per week te zien in zijn eigen docusoap Dave Dekker Dendert Door. Sinds zijn jonge jaren heeft Dave Dekker in verschillende programma’s opgetreden, zoals De Wereld Draait Door, Idols, All You Need Is Love, RTL Live en Mooi! Weer De Leeuw.

Theatershows

In het theaterseizoen van 2017 en 2018 speelt Dave Dekker de rol van Bobby in Tina De Musical. Ook is hij te zien in de jeugdserie Bij Ron in het Kasteel. In 2018 nam hij deel aan het programma Topper Gezocht! en bereikt hij de halve finale. Eind 2018 verscheen zijn single ‘Echte vriendschap’.

Na ‘Echte Vriendschap’ en ‘Mooier Dan Mooi’ is het tijd voor een nieuwe single.

Dave Dekker boeken
Dave Dekker boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button