Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Darryl Fitton boeken

Darryl Fitton boeken

Darryl Fitton boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Darryl Fitton of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Voor de in het Engelse Stockport geboren Darryl Fitton begint het dartsavontuur reeds op jonge leeftijd. Tijdens schoolvakanties brengt hij zijn tijd door op het werk van zijn moeder. Naar alle waarschijnlijkheid met name vanwege de mannen die daar hun pauzes doorbrengen met een potje darten. Darryl maakt zich nuttig door de pijltjes die van het bord ‘bouncen’ voor de spelers op te rapen. Als één van de mannen hem vraagt een keer mee te doen is de boot aan. Al binnen een aantal weken verslaat hij hen glansrijk.

Zijn vader

blijkt echter een onneembare hindernis (het talent komt van geen vreemde). Om die reden, en de frustraties die dat met zich meebrengt, besluit Darryl op zijn 10e te gaan voetballen. Als hij na een aantal jaren tijdens een wedstrijd geblesseerd achter moet blijven in de kleedkamer doodt hij zijn tijd met de pijltjes en het dartbord dat daar hangt. De interesse in de edele dartssport is helemaal terug!

En hoe!

In zijn eerste seizoen speelt hij reeds in de Top League en hij wint meer dan hij verliest. Kort daarop vormt hij het beste team in de league samen met zijn boezemvriend Pete Wooding. Alan Evans en Cliff Inglis completeren dit team, dat na 25 jaar nog ‘still going strong’ is. Na een jarenlange nationale zegetocht in het in 2001 tijd voor zijn debuut op het allerhoogste, internationale podium. Sindsdien is Darryl Fitton daar niet meer weggeweest. Sterker nog, de populaire Engelsman kruipt en sluipt omhoog op de rankinglijst!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button