Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Darien Kastaneer Popstars 2010 boeken

Darien Kastaneer Popstars 2010 boeken

Darien Kastaneer Popstars 2010 boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Darien Kastaneer Popstars 2010 of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Darien Kastaneer is geboren in Nederland, maar op jonge leeftijd geëmigreerd naar Aruba. Sinds een paar jaar is ze weer terugverhuisd naar Nederland samen met haar moeder voor een betere toekomst voor haar dochtertje Daisy-Anne (3). Momenteel woont Darien met haar dochtertje, moeder en tante in een eengezinswoning in Lelystad. Haar vader werkt in de bouw in Curaçao.

Darien is momenteel vrijgezel. Ze heeft het erg druk met haar mbo-studie en haar langgekoesterde droom om een echte popster te worden.

Darien is erg trots op haar zang- en danstalent dat ze heeft gekregen. Vanaf haar 14e probeert ze zowel in Aruba als in Nederland haar droom als artiest werkelijkheid te laten worden. In Aruba heeft Darien drie jaar lang de backing vocals mogen verzorgen van de grootste talentenjacht in het Caribische gebied. Haar talent heeft ze niet van een vreemde: veel familieleden van haar vaders kant zijn zangers en muzikanten. Naast zingen heeft Darien van jongs af aan in een dansgroep in Aruba gezeten.

Darien zou liever als solo artiest doorbreken. Sharon Kips beschouwt ze als haar grootste concurrent binnen Popstars, omdat Sharon ontzettend veel ervaring heeft, wat alle andere kandidaten nog niet hebben. Haar meest gevreesde jurylid is Maurice, omdat hij scherp uit de hoek kan komen en altijd onvoorspelbaar in zijn commentaar is.

Bron: SBS6

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button