Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Daphne Bunskoek boeken

Daphne Bunskoek boeken

Daphne Bunskoek boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Daphne Bunskoek of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Daphne Bunskoek: “Het komt aan op goed luisteren”.

Goedemorgen Nederland

Vijf Goedemorgens in de week is deze Tukker op de buis. Met gasten van allerlei pluimage. Van artiesten tot astronauten. Daphne vraagt ze het hemd van het lijf. Natuurlijk, soms houdt ze zich heerlijk geraffineerd van de domme. Natuurlijk weet ze dan meer. Natuurlijk is ze grondig voorbereid op het onderwerp van bespreking. Maar ze weet wat de kijker niet weet en wel zou willen weten. Daar komt bij dat Daphne zelf ronduit nieuwsgierig is. Ze wil zelf ook het naadje van de kous weten. En niet een beetje. Alle mensen.

Daphne Bunskoek is impulsief, spontaan, vrolijk. Misschien dat Daphne juist daarom praat in een ontspannen sfeer. Misschien dat ze daarom de aardige anekdotes weet los te weken die geen onderdeel uitmaken van het standaardverhaal. Misschien daarom, maar in elk geval omdat ze ervaring heeft. Honderden interviews staan op haar naam. Daarnaast presenteerde ze ooit de TMF-awards.

En ook in die glamour omgeving past Daphne uitstekend. Ze speelt haar rol met het gemak van iemand die eens de theateropleiding volgde. Dat is niet toevallig. Ze weet als geen ander wat de invloed is van wat je zegt, wat je doet, wat je denkt, wat je voelt. Ze is de aangewezen persoon om improvisatieworkshops te geven. Of om de leiding over een gesprek, een discussie of zelfs een complete dag op zich te nemen. Sprekend.

Daphne Bunskoek is onder andere te boeken voor:

– algemene presentatie
– specifieke presentatie
– dagvoorzitterschap
– discussieleidster
– forum
– interviews
– lezingen

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button