Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Danny Rook boeken

Danny Rook boeken

Danny Rook boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Danny Rook of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Danny Rook is één van Nederlands meest veelzijdige presentatoren. Met een schat aan ervaring, zowel op TV als in het land, heeft hij de basis om elk evenement naar zijn hand te zetten.

Danny Rook boeken voor een evenement

Danny Rook is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Danny is onder andere in te zetten als dagvoorzitter of presentator. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Danny Rook

Danny Rook begon als acteur in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden, waar hij de rol speelde van Oliver. Echt populair werd Danny met NOW TV, waarin hij zich uit kon leven met het typetje Tilly van Broekhuyse. Daarna ging het snel met zijn faam als TV-presentator bij RTL-4, Veronica en later Yorin. Danny Rook presenteerde programma’s als Now-TV, Last Minute, Ticket To Love, The Box Of Love, Chat Choice, Star Academy en was onder andere te zien in Gemma Glitter’s, AVRO Gezondheids Gala en De Roltrap Rentest.

Acteur en presentator

Naast zijn werk als presentator trad Danny Rook op in verschillende theaterstukken. Zo speelde hij in de populaire musical ‘Saturday Night Fever’, waar hij de rol van DJ Monty vertolkte. Ook was hij te zien in de musicals ‘Chicago’ en ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen’. Als stemacteur werkte Danny mee aan verschillende tekenfilms, zoals Mousehunt en Jozef de Dromenkoning.

Sinds een aantal jaar werkt Danny Rook voornamelijk achter de schermen bij RTL, als regisseur van onder andere The Voice of Holland.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button