Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Danny Panadero boeken

Danny Panadero boeken

Danny Panadero boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Danny Panadero of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Al sinds 2007 noemt Danny Panadero zichzelf ‘The Voice of Holland’ en op vrijdag 3 december 2010 speelde hij als afsluiter in de 1000e uitzending tijdens het ‘Coen en Sander feest’ op Radio 3FM. Danny is ook al te gast geweest bij Rob Stenders en Giel Beelen en liet een verpletterende indruk achter.

Z’n hit ‘Fuk Joe’ wordt al regelmatig gedraaid op verschillende radiostations en belooft nu al de feesthit van 2011 te worden!

Danny Panadero is een entertainer pur sang, die met humor, theater en een fantastische zangstem het publiek weet te raken met onvervalste meezingers. Naast zijn Nederlandse repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit of een Duitse schlager. Danny voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion met 20.000 man publiek, het maakt Danny niet uit. Zijn slogan is: ut is pas feest as Danny is guweest! Naast zanger is Danny ook een begenadigd presentator. Hij wordt dan ook regelmatig voor beide disciplines ingezet.

Danny himself: “Zingen is mun lust en mun leven! Naast dat ik druk ben met mun eige album ken ik ook een heel aantal andere liedjes van hééééle goede vrienden singe. Hier een greep uit mun repetwaar lijst: Ik leef niet meer voor jou, Kleine café aan de haven, Let me entertain you, Malle Babbe, Vrijgezel, enz. Kortom: Ut is pas feest as Danny is guweest! Handjesss!”

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button