Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Danny Nicolay boeken

Danny Nicolay boeken

Danny Nicolay boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Danny Nicolay of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Danny Nicolay is inmiddels geen onbekende meer in de Nederlandse Showbizz. Hij heeft al vele cd producties op zijn naam staan en heeft gewerkt met producers: Roy Beltman, Kees Rietveld en de afgelopen 5 jaar jaar met John Dirne.

Danny treedt al jaren op in het land en heeft hiermee inmiddels een schat aan ervaring opgedaan en is dan ook echt klaar voor zijn landelijke doorbraak. Afgelopen jaren stond Danny ook op grote festivals en evenementen zoals het Jordaanfestival (10.000 mensen), Hilversum A-live (6000) en onlangs ook nog in het Gelredome op de middenstip voor 24.000 mensen! Twee singles kregen veel aandacht. ‘De geur van je huid’ stond 5 weken in de top 100 en is een veel gedraaid nummer in alle uitgaansgelegenheden, want door heel Nederland wordt het mee gezongen tijdens Danny z’n optredens. Met het nummer ‘Waanzinnig’ deed Danny in 2003 een gooi naar het songfestival en viel uiteindelijk af in de laatste selectieronde.

Danny ging niet bij de pakken neer zitten en gaf zich op voor het ‘Alternatief songfestival’ van het NCRV programma ‘Man bijt hond’. Hij was twee weken lang dagelijks op TV te zien en eindigde uiteindelijke als 1ste. Hiermee kwam Danny wederom weer behoorlijk in de publiciteit!

De single ‘Wat een nacht’ leverde hem in 2005 wederom een hitnotering op en bereikte nummer 34 in de Top-100. In dat jaar was Danny dan ook veelvuldig op TV te zien o.a. in de Brabant Party van Omroep Brabant, TV Drenthe, TV Oost, Lijn 4 RTL4, Tros Muziekfeest en onlangs nog in de 1000ste uitzending van Man Bijt Hond, maar ook de interviews op diverse radiostations bleven niet achterwege! In december 2005 gaf Danny samen met zijn bevriende collega’s Harold Verwoert en Channah een concert in de circustent van Herman Renz waar zij live werden begeleid door de band van Dolf de Vries. Naast het succes van deze show met zo’n 800 bezoekers, is er ook een leuk bedrag bij elkaar gehaald voor de Clinic Clowns.

2006 was voor Danny een jaar waarin hij vooral veel heeft opgetreden, maar op single-gebied het even rustig is geweest. Wel was Danny vaak te zien op TV bij het TROS Muziekfeest in de sneeuw en het muziekfeest op het plein vanuit Enschede. Ook op Sterren.nl en TV Oranje was hij veelvuldig te zien. In 2007 bracht Danny de single ‘Sprookjes met een happy end’ uit welke de 34ste plaats behaalde in de mega top 100. In 2008 maakte Danny twee singles: ‘De ware vrouw’ behaalde de 34ste plek in de top 100 en de daaropvolgende single ‘Achtbaan voor één nacht’ ging zelfs de top 20 in naar Nr 17 in deze hitlijst. Ook was Danny weer veel te zien en te horen op radio en TV.

In 2009 was de single ‘Niet zo lelijk kijken’ weer een leuk succes voor Danny, waarmee hij opnieuw in de hitlijsten belandde. Ook was hij veel te zien en te horen bij onder andere Sterren.nl, Brabant Party, Hart voor muziek, SterrenPalet, Radio NL, Bingo FM, radio Rembrand.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button