Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Danny Froger boeken

Danny Froger boeken

Danny Froger boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Danny Froger of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Danny Froger werd op 7 januari 1988 geboren en groeide natuurlijk op met muziek. Van kleins af aan werd er gezongen en met een naam als Froger was hij bijna voorbestemd om ‘het vak’ in te gaan. Op 16-jarige leeftijd vond vader René hem rijp voor een openbaar optreden, en dat werd dan maar gelijk de Arena! 50.000 enthousiaste Froger fans sloten de nieuwe telg in hun armen. Daarna ging het snel. Danny deed steeds meer gast optredens in de shows van zijn vader en zong dan zijn eigen voorkeur in repertoire. Engelstalige hits afgewisseld met hier een daar een nationale kraker.

Tijdens de theatertour van René in 2008 raakte Danny echt op dreef. Hij zong live met de band en werd steeds zelfverzekerder. Na alle reality soaps waarin hij uiteraard een rol vervulde is hij er nu dan ook klaar voor zijn eigen weg te gaan.

Danny gaat optreden met een 30 minuten durende show waarin hij zijn favoriete nummers brengt. En dat de appel niet ver van de boom valt zal blijken….!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button