Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Danny en Angelique boeken

Danny en Angelique boeken

Danny en Angelique boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Danny en Angelique of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Ze komen beiden uit Den Bosch en vormen in het dagelijks leven ook een paar.

Danny is begonnen met zingen zo’n jaar of 15 geleden

Hij ging toen vaak mee om het geluid bij diverse artiesten te verzorgen. Dat was in de tijd dat de Soundmixshow zeer populair was. Bij de Soundcheck moest hij dan de microfoon ter hand nemen om te testen waarbij op enig moment mensen zeiden:”Probeer zelf eens wat te zingen.” Vanaf dat moment is hij gaan zingen in diverse bandjes en later ook solo. In 1996 werd hij gevraagd om het koorwerk te doen bij de single :”Leve de lol” van Die Knapen waarna hij diverse keren CD heeft ingezongen.

Angelique begon al heel vroeg met zingen

en wel op 6 jarige leeftijd. Zij maakte later deel uit van de Vocal Group Den Bosch. Door deze groep werd een CD uitgebracht waarop door Angelique ook een solo nummer werd gezongen. In december 1997 werd zij gevraagd om met de Koninklijke Harmonie en met Edwin Bekker het nummer “De regenboog” te zingen. Danny zong toen in die tijd bij de band Peanuts en Angelique bij de Flying Stars.

Vanaf 1999 zijn Danny en Angelique gaan werken

aan hun carrière als duo en ook in dat jaar werd hun eerste single :”Ik heb de hele dag aan jou gedacht” opgenomen. Daarna volgende in 2001 de single: “Nu of nooit” en zal in januari 2004 hun nieuwe maxi-single verschijnen. Er zijn al plannen om een heel album op te gaan nemen waarvoor men de nummers al aan het schrijven zijn.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button