Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Danny de Munk boeken

Danny de Munk boeken

Danny de Munk boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Danny de Munk of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Danny de Munk maakt als 12-jarig ras-Amsterdammertje in 1984 zijn debuut in de speelfilm Ciske de Rat. De door hem gezongen titelsong van de film ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ wordt een grote hit. Als een mini-uitvoering van André Hazes wordt Danny de Munk in één klap tieneridool en hartenbreker van vele pubermeisjes. Ook de opvolger ‘Mijn Stad’ wordt een grote hit en bezorgt hem op zeer jonge leeftijd een sterstatus.

Danny de Munk boeken voor een evenement

Danny de Munk is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Danny de Munk

Films

Danny’s filmcarrière wordt voortgezet met de rol van Barend in de verfilming van Heijermans’ Op Hoop Van Zegen. Er verschijnen drie singles die alle hits worden. Danny de Munk gaat regelmatig op tournee door het land, waar wilde taferelen met gillende meisjes geen uitzondering zijn. Zijn album ‘Danny de Munk’ verkoopt goed en wordt met goud bekroond.

Zang en musicals

Ondertussen werkt Danny de Munk hard aan zijn zangcarrière. Hij treedt op in Nederland en België met artiesten als Shirley Bassey, Lou Rawls en Pia Zadora.

In 1991 doet Danny de Munk auditie en wordt aangenomen voor de rol van Marius in de groots opgezette musical Les Misérables. De musical wordt een enorm kassucces en blijft meer dan een jaar te zien in het theater. Na een aantal in commercieel opzicht tegenvallende singles scoort De Munk in november een hit met Vrienden Voor Het Leven, de titelsong van de gelijknamige populaire RTL4 tv-comedy.

Daarna speelt de inmiddels flink populair geworden musicalster een aantal seizoenen lang de rol van Christian in de Nederlandse musicalversie van Cyrano de Bergerac.

Engelstalige CD

In 1995 komt Danny de Munk met zijn eerste Engelstalige CD, getiteld ‘Danny’. Het album laat verzorgde pop horen met composities van onder andere Piet Souer, Martin Duiser en Ellert Driessen.

Films, musicals en theater

1997
In april gaat de Nederlandse speelfilm All Stars in première. Daarin speelt Danny de volwassen rol van één van de jongens van een voetballende vriendenclub. Hij bereidt zich voor op de première van de musical De Jantjes en treedt op in het land met een show voor de Stichting Zonnebloem.

1998
Danny speelt de rol van Angelo in De Tijdaffaire, een musical ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de Rabobank. De cast bestaat verder uit ondermeer Liesbeth List, Ben Cramer en Adèle Bloemendaal. Vanaf december tot en met juni 1999 kruipt de zanger in de huid van Mickey in de musical Blood Brothers.

1999
Danny de Munk legt zich toe op het opera-repertoire. Eind november speelt hij de rol van Luigi Lucheni in de musical Elizabeth. De titelrol wordt gespeeld door Pia Douwes.

2001
Musicals In Concert, dat op 22 februari in première gaat, is een selectie van hoogtepunten uit musicals van Joop van den Ende. Naast De Munk doen ondermeer ook Simone Kleinsma, Henk Poort (hij speelde 600 keer in The Phantom Of The Opera) en Claudia de Graaf mee. In september gaat in Carré de musical Titanic in première. Danny speelt hierin de rol van Frederick Barrett.

2002
In oktober gaat de Joop van den Endeproductie Copacabana in Gouda in première met Danny in een van de hoofdrollen.

2004
In de Nederlandse versie van de Disneyfilm Brother Bear is Danny de Munk verantwoordelijk voor de stem van Denahi. Hij zingt ook mee tijdens de tweede editie van het spektakel Musicals in Ahoy’. Het programma De Munk Live! is een concert voor het theater in samenwerking met Joop van de Ende Theaterproducties. De tournee start in oktober en wordt omschreven als een ‘sentimental journey’ met een mengeling van muziekstijlen waaronder Latin, danceklassiekers, soul, rockmusical en smartlappen. Danny wordt terzijde gestaan door ondermeer Nurlaila Karim, Caselyn Francisco en Sandy Kandau. Hij doet de stem van Zino in de animatiefilm Back To Gaya.

2005
De laatste voorstellingen van het theaterconcert Danny de Munk Live! vinden op 23 en 30 mei plaats in theater Carré te Amsterdam. Danny de Munk speelt vanaf mei de rol van Timon in theaterproductie The Lion King. Hij deelt de rol met Marc Lauwrys, die vanaf het begin van de productie Timon heeft gespeeld. Ondertussen werkt hij aan de opvolger van het album Danny uit 1995.

2006
Danny de Munk neemt deel aan Musicals In Ahoy’ 2006. Begeleid door een bijna veertig man sterk orkest, een showballet en het New Symphonic Orchestra zingt Danny samen met onder andere Anita Meyer, Jamai, Kim-Lian, Nurlaila en Olivia Newton John hoogtepunten uit beroemde hitshows uit de hele wereld. Hij speelt in de musical The Wiz en neemt de rol van Wizard Of Oz voor zijn rekening. De Nederlandse musicalversie is gebaseerd op de bekroonde Broadway-productie en geïnspireerd op de filmversie met Diana Ross en Michael Jackson.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button