Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Danilo Kuiters boeken

Danilo Kuiters boeken

Danilo Kuiters boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Danilo Kuiters of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Danilo Kuiters is een geboren en getogen Amsterdammer en zingt al sinds hij kan praten. Hij is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige artiest in Amsterdam en omstreken. Danilo is fulltime zanger en heeft zelfs al in het voorprogramma mogen staan van Tino Martin.

Sinds zijn deelname aan het SBS programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ wordt zijn naam steeds vaker genoemd. Daarnaast won hij de bekende talentenjacht van ‘Jantjes Verjaardag’ en zijn populariteit steeg. Zijn bühne repertoire bevat allerlei bekende hits van Nielson en Gers Pardoel tot Marco Borsato hits en liedjes uit het TV programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’.

Hij hoopt met zijn nieuwe single ‘Laat mij in jouw leven’ en komende nieuwe nummers zo langzaamaan een eigen repertoire te krijgen. ‘De nieuwe single is op mijn lijf geschreven, lekker snel, vrolijk en zomers. Ik vind het een waanzinnig leuke single, evenals de videoclip. Eigen nummers zijn toch altijd fijn om te zingen, omdat je er van begin tot eind bij betrokken bent. Vaak heb je dan meer gevoel en je eigen herinneringen bij het nummer’, aldus Danilo.

Danilo Kuiters boeken
Danilo Kuiters boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button