Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Daniel Dekker boeken

Daniel Dekker boeken

Daniel Dekker boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Daniel Dekker of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Daniël Dekker werkte voordat hij aan zijn radio carrière begon bij een bank. Maar door zijn enorme passie voor muziek verruilt hij deze baan al snel om bij Radio Capitol aan de slag te gaan. Daarna begon hij bij Radio Decibel in Amsterdam, waar hij samen werkte met Jeroen van Inkel, Adam Curry en Rob van Someren.

Daniël Dekker werkt negen maanden bij Radio 10 Gold als hij in 1988 door de TROS wordt gevraagd. Voor deze omroep presenteert hij diverse programma’s op Radio 3, waaronder de Nationale Hitparade Top 100. Daarna volgen onder andere de TROS Top 100, Mega Top 100 en Mega Top 50.

Later is Daniël elke werkdag op Radio 2 te horen met De Gouden Uren, een van de best beluisterde programma’s van Nederland. Op vrijdag is hij te horen met Poster en op zaterdag met het livemuziek programma Muziekcafé. Tevens bepaalt Daniël namens de TROS het beleid van Radio 2 en 3FM.

Naast muziek en radio maken heeft Daniël ook een passie voor voetbal. Hij is een geboren Amsterdammer en werd door de ledenraad van de Supportersvereniging van Ajax gekozen tot voorzitter.

Daniël Dekker draaide ook veelvuldig als DJ in discotheken, op evenementen en bedrijfsfeesten. Daarnaast deed hij drive-in shows met zijn TROS-collega’s Edwin Diergaarde en Corné Klijn.

 

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button