Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Daniel Dekker boeken

Daniel Dekker boeken

Daniel Dekker boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Daniel Dekker of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Daniël Dekker is geboren op 8 april 1960. Na zijn middelbare school gaat Daniël werken bij een bank. Maar door zijn enorme passie voor muziek verruilt hij deze baan al snel om aan zijn radio carrière bij Radio Capitol te beginnen. Daarna maakt hij de overstap naar Radio Decibel in Amsterdam. Hij werkt daar samen met Jeroen van Inkel, Adam Curry en Rob van Someren en dan komt de volgende overstap naar de studio’s van Hilversum.

Daniël werkt negen maanden bij Radio 10 Gold

wanneer hij door Dick de Winter in 1988 naar de Tros wordt gehaald. Voor de Tros presenteert hij op Radio 3 veel programma’s waaronder de Nationale Hitparade Top 100 en daarna volgen onder andere de Tros Top 100, Mega Top 100 en Mega Top 50

Tegenwoordig

is Daniël elke werkdag op Radio 2 te horen met De Gouden Uren. De Gouden Uren is het best beluisterde muziekprogramma van de Publieke Omroep en één van de best beluisterde programma’s van Nederland. Op vrijdag is hij te horen met Poster en op zaterdag met het livemuziekprogramma Muziekcafé. Tevens bepaalt Daniël namens de Tros het beleid van Radio 2 en 3FM.

Naast muziek en radio maken

heeft Daniël ook een passie voor voetbal. Hij is een geboren Amsterdammer en is onlangs door de ledenraad van de Supportersvereniging van Ajax gekozen tot de nieuwe voorzitter.

Daniël draait ook al jaren in discotheken

op evenementen en bedrijfsfeesten. Daarnaast doet hij ook drive in shows met zijn Tros collega’s Edwin Diergaarde en Corné Klijn.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button