Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dani van Velthoven boeken

Dani van Velthoven boeken

Dani van Velthoven boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dani van Velthoven of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Dani van Velthoven is de winnaar van The Voice of Holland 2021. Tijdens zijn auditie maakte hij al een verpletterende indruk met het nummer ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen, dat hij zowel in het Engels als in het Arabisch zong.

Dani van Velthoven boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Dani van Velthoven zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Dani van Velthoven

Dani van Velthoven laat zich niet in een hokje zetten. Bij The Voice of Holland maakte hij indruk met zijn veelzijdigheid, unieke stemgeluid en talenknobbel. Dani gaat steeds op zoek naar onontgonnen terrein. Met de nummers die hij vertolkt geeft hij een eigenzinnige draai aan de gebaande melodie-paden. Behalve in het Engels en Arabisch zingt Dani van Velthoven ook in het Frans en Nederlands.

Naast fantastisch zingen kan Dani ook goed dansen. Zo zat hij een jaar op het prestigieuze Lucia Marthas Institute For Performing Arts. Na zijn opleiding trad hij in Spanje op in dinnershows van een vijf sterren hotel.

Dani had de coaches voor het uitkiezen, maar ging voor Anouk. En met succes: na een memorabele Battle met Hanin ging hij door naar The Knockouts, en haalde met een soepele performance moeiteloos de felbegeerde liveshows. Samen met Sem Rozendaal, Nienke Fitters en Jasper Wever stond Dani van Velthoven in de spannende finale van The Voice of Holland 2021.

Ambassadeur van de LGBTQ community

Dani van Velthoven draagt de LGBTQ community een warm hart toe, en neemt het ook tijdens The Voice of Holland graag voor hun op. Op subtiele wijze gaf hij gewicht aan zijn optredens door speciaal voor deze mensen te zingen. In het dagelijks leven geeft Dani taalles en doet hij vrijwilligerswerk voor gevluchte LGBTQ’ers.

Dani van Velthoven boeken
Dani van Velthoven boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button