Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Dana Winner boeken

Dana Winner boeken

Dana Winner boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Dana Winner of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

1965 – 1991
Dana Winner werd op 10 februari 1965 in Hasselt geboren. Zij was de jongste in een gezin van vijf kinderen, en was als kind al heel actief. ’s Morgens speelde ze met de poppen, maar ’s middags ging ze liever met de jongens ravotten. Als kleuter kon ze al heel goed zingen. Ze mocht toen reeds voor alle andere klassen “Mama” van Heintje gaan zingen. Ze kende zijn nummers volledig uit het hoofd. Als 8-jarige trad Dana toe tot het kerkkoor, en zingen werd één van haar grote hobby’s. Zelfs na de repetities bleef ze steeds maar doorzingen. Op haar 11de begon Dana intensief te volleyballen. Ze leefde voor die sport, en haar team speelde elk jaar kampioen. Dana vond het fantastisch om als ploeg op het terrein te staan, en de groepsgeest te voelen. Het waren dan ook de collega’s van de volleybalploeg die Dana in 1988 inschreven voor een soundmixwedstrijd georganiseerd door Omroep Limburg. Dana bracht er “Amour défendu” van Mireille Mathieu, en ze won toen die wedstrijd. Daar kwam Dana in contact met John Terra, en die stelde haar voor aan Jean Klüger. Onder leiding van Jean Klüger kwam er in 1989 een eerste single: “Op het dak van de wereld”, een cover van de Carpenters-klassieker “Top of the world”. Ondertussen was Dana ook in contact gekomen met Jos Eerdekens, een Limburgse zakenman, die voor haar een promotiecampagne uitwerkte, en haar manager werd. In die beginperiode was Dana ook een tijdje actief op de radio. Ze presenteerde samen met Ro Burms en Johan Verstreken het programma Fiestag op Radio 2. In 1990 nam ze deel aan de Baccarabeker, maar daarna bleef het een tijdje stil rond Dana Winner.

1992

Eind ’92 werd er een nieuwe single uitgebracht: “Woordenloos”. Dana had er zelf voor gekozen om dit nummer op plaat uit te brengen, en het bleek een schot in de roos te zijn. Ze steeg door naar de top van de hitparade, de single haalde moeiteloos goud, en Dana bleef maar liefst bijna 6 maanden in de hitparade staan. Een opvolger kon niet uitblijven, en dat gebeurde ook niet, want met “De oude man en de zee” stond Dana maar liefst 7 weken aan de top van de Vlaamse hitparade. En ook de volgende single “Zeven regenbogen” stootte door naar de top. In die periode werd het enorm druk rond de persoon van Dana Winner, die soms wel vier of vijf optredens per dag moest afwerken.

1993 – 1994

In oktober 1993 kwam er een eerste full-cd, “Regenbogen”. Deze CD haalde al goud bij de voorverkoop, en ondertussen is deze plaat al goed voor vijf keer platina of 150.000 verkochte exemplaren. Dat jaar won Dana ook het Gouden Oog als populairste Vlaamse zangeres. Ook de opvolger in 1994, “Mijn paradijs”, haalde moeiteloos 4 keer platina. En weer mocht Dana het Gouden Oog voor beste zangeres in ontvangst nemen.

1995

1995 was een jaar van geluk voor Dana, zowel privé als professioneel. In februari ging Dana samenwonen met Wilfried, haar producer, en sinds een paar jaar ook haar vriend. Er kwam ook een nieuwe CD, “Regen van Geluk”, die goed was voor 100.000 verkochte exemplaren. Maar Dana liet ook haar goed hart zien. Onder het motto “Dana maakt van ieder kind een Winner”, steunde ze de actie van Unicef voor Rwanda. Verder kreeg Dana van het Vlaamse publiek voor de derde maal op een rij het Gouden Oog. Maar ze kreeg dat jaar ook de Zamu Award voor beste zangeres, en ze werd genomineerd voor “The Brussels International Trade Mart Award”, als best geklede vrouw.

1996

In 1996 verzorgde Dana enkele gastoptredens bij Up With People. Ze had er als jongere altijd van gedroomd om mee te gaan met die groep, maar haar passie voor het volleybal was toen zo groot, dat ze dat niet kon achterlaten. Het was dus een beetje een droom die in vervulling ging. Ook in 1996 kwam er weer een nieuwe plaat, “Waar is het gevoel”, met schitterende nummers als “Marleentje”, en “15 jaar”. Stuk voor stuk pareltjes. En al weer moeiteloos platina in voorverkoop. Het hoogtepunt van dat jaar was voor Dana ongetwijfeld vrijdag 13 december! Toen trad ze op voor een nokvol Vorst Nationaal, dat na het concert laaiend enthousiast naar huis ging. En ook de krantenkoppen, als “Kleine Dana groot in Vorst”, logen er niet om: Het was fantastisch geweest, en zeker voor herhaling vatbaar. Als bekroning kreeg Dana dat jaar haar vierde Gouden Oog.

1997

Succes in het buitenland kon niet uitblijven. In Nederland had Dana al een hit gehad met “Westenwind”, maar in Duitsland werden ze warm voor haar muziek. Met “1000 Träume” maakte Dana er haar debuut voor de Duitse televisie, in het programma “Musik liegt in der Luft”, wekelijks goed voor zo’n 7 miljoen kijkers. Daarop werd een Duitstalige CD opgenomen, “Wo ist das Gefühl”, met allemaal hits van Dana. Dit gebeurde met medewerking van Mike Ungefehr, die ook al samenwerkte met “The Kelly Family”. Ook in Vlaanderen werd een nieuwe CD uitgebracht, “Geef me je droom”. Daarop onder andere “Volg je natuur”, een nummer dat volgens Dana perfect weergeeft wie zij is, en ook “Vroeger bracht je bloemen”, een duet met de Zuid-Afrikaan Steve Hofmeyr. Deze artiest had het jaar voordien als gast opgetreden in Vorst Nationaal, en op vraag van de fans werd het prachtige duet van Neil Diamond en Barbra Streisand op plaat gezet. Ook nu weer was het voor Dana een bekroning voor het harde werken toen ze voor de vijfde maal op een rij het Gouden Oog in ontvangst mocht nemen.

1998

In Duitsland kreeg Dana in 1998 de Schlagerdiamantpreis voor het beste debuut voor een buitenlandse artiest, en ze kreeg er eveneens de Diamond Award, als beste muzikale nieuwkomer. Na het succes in Duitsland, dook Dana zonder enige vorm van promotie ook de hitparades in Oostenrijk en Zwitserland binnen. Ook privé ging het Dana voor de wind, want op de Dominicaanse Republiek vroeg Wilfried haar ten huwelijk. Natuurlijk zei Dana ja, en dat deed ze nog een keer, toen ze op 5 juni trouwden in Kermt, de stad waar Dana opgroeide. Dat jaar was Dana ook voor het eerst in Zuid-Afrika, als gastvedette bij het concert “Steve Hofmeyr and Friends”. Ze was zo verrast door het warme onthaal daar, dat ze besloot om een CD op te nemen, speciaal voor Zuid-Afrika. In oktober verscheen de Engelstalige CD “In love with you”, met daarop ook één Zuid-Afrikaans nummer, “Droom van my geluk” , een vertaling van Regen van Geluk. Deze plaat was goed voor 90.000 exemplaren. Toen volgde er al weer een promotie in Duitsland, en Dana werd ook meter van “Sporters voor Artsen Zonder Grenzen”.

1999

Was een speciaal jaar voor Dana. Haar jubileumjaar! Tien jaar Dana Winner! Wie had dat ooit durven dromen? Met het nieuwe jaar, kwam er ook een managerswissel. Jos nam als goeie vriend afscheid, en de nieuwe manager werd de Zuid-Afrikaan Deon Prinsloo, die naar België verhuisde om Dana’s zaken waar te nemen. In januari was er een nieuwe Nederlandstalige CD, “Ergens in mijn hart”. Deze CD was een hele vernieuwing. Meer up-tempo nummers, en de muziek klonk meer volwassen en zelfverzekerd. Halverwege februari haalde Dana alle kranten. Groot nieuws immers: Dana Winner was zwanger! Chinouk, een oude Indiaanse naam die “Kracht van de wind” betekent, werd geboren op 9 augustus. Maar ondertussen had de zwangere Dana wel niet stil gezeten. Er was een tweede Duitstalige CD, “Mein Weg”, en ook een tweede Engelstalige CD, “Yours Forever”, met twee Afrikaanse nummers. Door de lezers van het Zuid-Afrikaanse weekblad Keur werd Dana uitgeroepen tot meest favoriete buitenlandse artieste. In november kwam er de verzamel-CD “Het beste van Dana Winner”, met al haar grootste hits, en vier nieuwe nummers. Deze CD staat symbool voor tien jaar Dana Winner. Tijdens een vakantie in Dubai waren er contacten met EMI Arabië, om ook daar van zich te laten horen. Eind 1999 stond Dana voor een tweede keer in Vorst Nationaal. En dit keer zong ze de immense muziektempel twee keer helemaal plat. Eerst en vooral waren er haar grootste hits, maar Dana zong (en danste) ook gezwind mee met het prachtige “My friend the wind”, en er was ook de medley die Dana samen zong met Conny Vandenbos: schitterend gewoon! Alweer een hoogtepunt in Dana’s carrière. Helemaal op het eind van dat jaar was Dana de gastvedette in de jaarlijkse show van Holiday On Ice. Dana schaatste er, maar kwam er natuurlijk vooral om te zingen! Na de fantastische millenniumconcerten in Vorst, wachtte alweer Zuid-Afrika. Ook daar gaf Dana twee spetterende concerten in de Super Bowl, voor telkens 6000 Zuid-Afrikanen. Sommigen waren 16 uur onderweg geweest om haar aan het werk te kunnen zien. Na afloop van deze concerten kreeg Dana een platina plaat voor “In love with you”, en alsof dat nog niet genoeg was, mocht ze ook nog een gouden plaat in ontvangst nemen voor “Yours forever”. En ook in Zuid-Afrika schreven alle kranten heel lovend over “onze” Dana Winner. Titels in de krant als “Winning the day”, Dana is a “queen of song”, en “Die mooi nooi gee jou gemoed vleuels” spraken voor zich. Dana werd ook opnieuw uitgeroepen tot beste buitenlandse artieste, door de lezers van het weekblad Keur. Ook het Midden-Oosten wachtte op Dana. Daar werd in negen verschillende landen de CD “Follow Your Heart” uitgebracht. Een soort compilatie van de twee vorige Engelstalige CD’s. En weer een groot succes, want Dana was nog niet weer naar België vertrokken, of ze zaten daar al door hun voorraad CD’s heen.

2000

In 2000 werd Dana meter van “Moeders voor Moeders”, en ook van “APMA, wat staat voor Anti Proefdieren Mishandeling Actie”. Helemaal niet vreemd als je weet dat Dana een echte dierenvriend is. Eind 2000 kwam er de langverwachte nieuwe Nederlandstalige CD. En het was al weer een pareltje. Dana slaagt er telkens in om de vorige CD te overtreffen. Op “Licht en Liefde” staan prachtige nummers zoals de titelsong zelf, maar ook “Ik geloof”, en “Ik en jij verstaan mekaar”, maar nog zoveel andere mooie nummers. Deze CD bestaat ook als Super Audio CD, een absolute primeur voor Dana. Voor een iets hogere prijs krijg je een CD met een fantastische geluidskwaliteit. Het gevoel in de stem van Dana komt veel beter tot uiting, precies of je staat in de muziekstudio zelf naar haar te luisteren. Hiermee is Dana dan ook de eerste artiest in de Benelux die op Super Audio CD verkrijgbaar is. Ondertussen is “Licht en liefde” na slechts een paar maanden ook al goed voor platina. In oktober verscheen ook nog een verzamelcd, “Originele hits.” Deze cd verscheen in een reeks van cd’s van de populairste artiesten in Vlaanderen.

2001

Ook 2001 is een druk jaar voor Dana. De concerttournee door Vlaanderen is ondertussen al weer voorbij: 15 uitverkochte concerten, samen goed voor zo’n 17.000 mensen. Daarnaast heeft Dana ook nog een aantal concerten in Nederland. In februari maakte Dana in Zuid-Afrika een heuse promotietour. Ze stelde er haar nieuwe album “Rainbows of Love”. voor, en gaf er talloze interviews. In amper twee weken tijd waren er al meer dan 20.000 exemplaren van verkocht. En momenteel zijn dat er al meer dan 30.000 exemplaren van verkocht. Dit album is ook iets later ook in België verschenen. Tijdens het laatste concert van de “Licht en liefde” concerttournee in Vlaanderen, was er voor het publiek nog een primeur. Op 12 mei werd namelijk in Maaseik de “Dana Winner Tulp” aan het publiek voorgesteld. Deze prachtige witte tulp werd speciaal gekweekt door Jan Ligthart, en Dana mocht die avond dan ook de tulp dopen met haar naam. Eind augustus besloot de manager van Dana, Deon Prinsloo, terug te keren naar zijn geboorteland, Zuid-Afrika. Na meer dan twee jaar het management van Dana te hebben gedaan, wilde hij graag terug naar zijn vrienden en familie. Paul Theeuws werd de nieuwe manager van Dana. Dana kende Paul al enkele jaren. Hij was de initiatiefnemer van het “Coda Hospice”, een verpleeghuis voor palliatieve zorg in Wuustwezel. Dana had eerder het meterschap aanvaard van dit initiatief. Ten voordele van “Coda” organiseerde Paul een benefietconcert. Meer dan 5000 toeschouwers hebben dit concert bijgewoond, en Dana mocht de opbrengst van dit concert, liefst 3.250.000 bfr., overhandigen aan “Coda”. Nadien vroegen Wilfried en Dana hem ook om het concert in Vorst Nationaal te organiseren, en heel snel volgde de ene opdracht na de andere. Toen Deon besloot om terug te keren naar Zuid-Afrika, vroeg Dana aan Paul om haar nieuwe manager te worden. Begin oktober bracht Dana een nieuwe full-cd uit, met als titel “Unforgettable”. Geen Nederlandstalig album deze keer, maar een album met prachtige Engelstalige covers, waaronder “Moonlight Shadow”, “I’ll Always Be There”, en “Morning Has Broken”. De 15 nummers op deze cd hebben stuk voor stuk schitterende arrangementen, en hoewel het covers zijn, geeft Dana aan al deze songs toch een eigen accent, wat het allemaal nog mooier maakt. Om het kort te zeggen: alweer een album dat je zeker in huis moet hebben! Op 8 december trad Dana voor de derde keer op in Vorst Nationaal. De zaal zat afgeladen vol, en Dana mocht zich van haar beste kant laten zien voor een dolenthousiast publiek. De hoogtepunten van de avond waren ongetwijfeld ” Never Never”, het duet met Frank Galan, ” Nothing’s Gonna Change My Love For You”, wat Dana speciaal voor Wilfried zong, en tijdens de finale was de “ABBA-Medley” ongetwijfeld de moeite waard. Nog een ander kippenvelmoment toen Dana “L’Amour Défendu” vertolkte, samen met gitaarvirtuoos Fernando Gonzalez. Het was de eerste keer dat Dana dit nummer, waarmee het voor haar allemaal begon, weer op het podium bracht. Kortom: Een schitterende avond, die zeker voor herhaling vatbaar is!

2002

Een nieuw album betekent ook een nieuwe concerttournee. De “Unforgettable”-tournee ging van start begin januari. Dana stond telkens opnieuw voor uitverkochte zalen, dit onder andere in Roeselare, Knokke, Hasselt en Kortrijk. Iedere keer zat er een dolenthousiast publiek in de zaal dat, na het meer dan twee uur durend optreden van Dana, vol verwondering naar huis terug trok. Eind januari mocht Dana een cheque ter waarde van € 100.000 overhandigen aan Mevr. Barbara Kerstiens van de sponseringsmarathon voor Artsen Zonder Grenzen. De initiatiefnemers hadden gekozen voor een project voor kansarme kinderen in Brazilië, en medewerkers van Artsen Zonder Grenzen waren telkens aanwezig op de concerten van de “Licht en Liefde”-tournee om de fans om steun te vragen. In februari verscheen in België een nieuwe single uit het album “Unforgettable”, en deze keer had men gekozen voor het up-tempo nummer “Let Your Love Flow”. Eind februari kreeg Dana Winner het “Guiwe Kwaartje”, en dit uit handen van stadsprins Jean-Pierre Vliegen van de Breese carnavalvereniging “De Kwaartjeslummels”. Deze prijs is een speciale onderscheiding voor mensen afkomstig uit Limburg, die zich op één of andere manier verdienstelijk maken voor hun medemensen. Dana voldoet in meer dan één opzicht aan deze doelstelling: ze laat mensen niet alleen van haar kristalheldere stem genieten, maar ze zet zich ook actief in voor diverse goede doelen. Tussen de concerten in Vlaanderen door, trok Dana ook naar het buitenland, naar Zuid-Afrika. Dit keer niet voor één of twee optredens, maar voor veel promotiewerk, en maar liefst vijf concerten in de grootste concertzalen van Zuid-Afrika. Dana trad er in totaal op voor meer dan 25.000 Zuid-Afrikanen, dit in Kaapstad, Bloemfontein, Johannesburg en Pretoria. Na elk concert waren de mensen vol bewondering voor die grote dame uit dat kleine landje in Europa. In Zuid-Afrika is Dana populairder dan Robbie Williams. Ze wordt er de populairste buitenlandse artieste genoemd. Tijdens haar verblijf mocht ze ook een award in ontvangst nemen: vier keer platina voor de verkoop van meer dan 250.000 exemplaren van haar eerder uitgebrachte albums daar. Ze kreeg er ook een gouden plaat voor de verkoop van 42.000 exemplaren van het album “Unforgettable”, maar nog tijdens haar verblijf daar, was dat aantal al opgelopen tot meer dan 50.000 exemplaren! Ook in België heeft het album “Unforgettable” heel erg goed verkocht, en moeiteloos platina gehaald. Na het grote succes van “Unforgettable” kon een vervolg niet uitblijven, en dook Dana de studio’s in voor de opnames van haar “Unforgettable Too”. In september verscheen hieruit een eerste single: “Plaisir d’Amour”,. Men had altijd beweerd dat de nummers “Plaisir d’Amour” en “Can’t Help Falling in Love” enorm goed op elkaar leken, maar Dana was de eerste artiest die het aandurfde deze twee nummers tot één geheel te verweven. In het najaar waren er nog een aantal concerten in de “Unforgettable-tournee”, o.a. in Gent en in Bergen-Op-Zoom. Het waren allemaal uitlopers van een schitterend concertjaar.

Halverwege november werd het nieuwe album van Dana aan pers en publiek voorgesteld. Op deze plaat staan opnieuw heel wat schitterende covers, maar Dana heeft toch heel duidelijk haar eigen accent aan deze plaat gegeven door “Conquest of Paradise”, van een prachtige tekst te voorzien, maar ook door er één eigen nummer op te zetten: “Love Is The Reason”, gecomponeerd door Tom Salisbury. Op vraag van vele fans is ook de “Abba Medley”, die telkens een succesvolle afsluiter was bij de concerten, op het album opgenomen. Begin december ging de “Unforgettable Too” concerttournee van start, in de Souverein te Lommel. 2500 fans woonden dit concert bij, en waren na afloop ervan enorm tevreden, en verlangden alleen maar naar méér concerten van deze tournee!

2003

Begin 2003 besloot Dana het management toe te vertrouwen aan haar echtgenoot en producer Wilfried Van Baelen. Griet De Blende neemt het management van het label “DW Records” en de productie van de concerten in handen. Ondertussen loopt ook de verkoop van “Unforgettable Too” enorm goed. Uit handen van Erwin Goeghebuer van EMI mocht Dana een gouden plaat in ontvangst nemen voor de verkoop van méér dan 25.000 exemplaren van het album “Unforgettable Too” in België. Maar ook in Zuid-Afrika loopt de verkoop enorm goed. Zonder enige vorm van promotie werden daar in geen tijd 30.000 exemplaren verkocht. Eind januari trok Dana naar haar geliefde Zuid-Afrika voor een promotietrip van een aantal dagen. Twee maanden later gaf ze succesvolle concerten voor duizenden enthousiaste mensen in Bloemfontein, Sun City en Oudtshoorn! Ondertussen was in België een nieuwe singel uit het album “Unforgettable Too”. Deze keer werd gekozen voor het nummer “Down Town”,. Het was ondertussen een paar jaar geleden dat Dana Winner nog Nederlandstalig werk had opgenomen, maar in juni verscheen een nieuwe singel,”Mijn Hart Zingt Van Liefde”. Ondertussen was Dana ook druk bezig met de opnames van twee verschillende albums. Eind augustus verscheen een album in Denemarken, en begin september is ook een album verschenen in Duitsland. Op beide albums staan nummers van de Unforgettable albums, aangevuld met enkele andere nummers. Op het album voor Duitsland staan ook enkele Duitstalige songs. Halverwege september verscheen er ook in België een nieuw album van Dana. Op 22 oktober bereikte Dana een nieuwe mijlpaal in haar carrière, door in een uitverkocht Sportpaleis van Antwerpen een fantastisch concert te geven! Samen met verschillende special guests, zoals Richard Claydermann en Belle Perez, genoten de fans er van een meer dan twee uur durende show. Op 3 december werd de DVD van dit concert aan de pers voorgesteld. Iedereen die er niet bij was, kan zo toch genieten van dit concert, en iedereen die er wel was, kan het allemaal nog eens herbeleven! Eind 2003 gaf Dana in alle uithoeken van Vlaanderen een reeks spetterende “Unplugged Kerstspecials”, en duizenden fans genoten daarvan met volle teugen.

2004

Begin 2004 werd Dana Winner gevraagd om het voorzitterschap van de vakjury voor Eurosong op zich te nemen. Dana deed dit met alle plezier, en samen met alle andere jury’s droeg zij haar steentje bij tot de beslissing dat Xandee ons land mocht vertegenwoordigen in Istanboel. In België ging een nieuwe concerttournee van start, maar ondertussen was Dana ook actief in het buitenland. Dana was veel in Duitsland, voor de promotie van het duet “Immer Immer Wieder” met Frank Galan, dat daar trouwens de tweede plaats in de Schlagerparade bereikte, en verder was ze ook in Denemarken waar ze samen met de daar razend populaire groep Kandis de Abba Medley bracht. Ook in Zweden werd het album “One Way Wind” uitgebracht. In totaal werden in Denemarken en Zweden samen al 28.000 exemplaren van dit album verkocht. In maart kreeg Dana als tweede persoon een ster in de Hasseltse “Wall of Fame”, en dit omwille van het feit dat Dana altijd diezelfde, sympathieke, goedlachse Hasseltse gebleven is, en omdat Dana aan tal van acties haar medewerking verleent! Eind mei werd in Nederland een verzamel cd van Dana op de markt gebracht, en ook haar DVD kwam daar in de winkelrekken terecht. In augustus werd Dana opnieuw gevraagd om op te treden op Rimpelrock, het muziekfestival voor senioren. Dana trad er als hoofdact op voor tienduizenden mensen. In november trok Dana naar Zuid-Afrika voor een grote concerttournee. Ze verbleef er twee weken, en gaf in die periode 8 concerten. In diezelfde periode verscheen in Zuid-Afrika ook een nieuw album van Dana, “Thank you for the music”.

In december trok Dana door Vlaanderen met een reeks Kerstconcerten. Verschillende duizenden mensen genoten tijdens 9 concerten in de sfeervolle kerken van zowel Kerstliederen als nummers uit Dana’s repertoire.

2005

Begin 2005 ging Dana van start met een nieuwe theatertournee “Puur”. Met deze nieuwe concertformule toerde Dana tijdens de eerste helft van het jaar doorheen heel Vlaanderen, en overal waar ze kwam waren de mensen vol lof. Het was dan ook een totaal ander concept dan wat men normaal van Dana verwacht. Een interactieve show met een vrolijke noot, maar ook heel wat nostalgie. Ondertussen verscheen er ook een nieuwe single, “Sail Away”, een voorbode van het nieuwe album “Beautiful Life” dat tijdens de zomermaanden zal worden opgenomen. Het album moet normaal gezien in september in België verschijnen, en wordt later ook in Zuid-Afrika, Nederland, Duitsland en Scandinavië uitgebracht. Begin augustus volgt met “Every Night” alvast een tweede single. Voor het einde van 2005 zijn er grootse plannen. Na de succesvolle concerten in Vorst Nationaal en het Sportpaleis, waagt Dana opnieuw de stap naar een mega-concert. Dit keer is gekozen voor de Ethias Arena in Hasselt. Daar geeft Dana op 27 november een speciaal concert, waar elke fan beslist bij moet zijn. In december zullen er dit jaar geen kerstconcerten zijn in kerken. Dana wil het dit jaar iets grootser aanpakken, en geeft 8 grote kerstconcerten over heel Vlaanderen, samen het het Galaxy Symphonic Orchestra. Alvast nog iets om naar uit te kijken!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button