Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Daan Nieber boeken

Daan Nieber boeken

Daan Nieber boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Daan Nieber of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Journalist/Presentator/Verslaggever

Daan is nieuwsgierig, scherp en een tikkeltje bijdehand, zonder daarbij de inhoud uit het oog te verliezen.

Daan Nieber is al sinds zijn studietijd bezig met presenteren. Na zijn studie Cultuurwetenschappen te hebben afgerond werkte hij twee jaar bij een communicatie] en adviesbureau, waar hij onder andere debatten leidde en korte opdrachtfilms maakte.

Na een Summerschool aan de Media Academie, ging hij als redacteur aan de slag bij IDTV, waar hij onder andere werkte bij De Rijdende Rechter en bij de nieuwe talkshow van Raoul Heertje.

Daarnaast was Daan een tijdlang verslaggever bij DAGTV, de online videonieuwsdienst van de gratis krant DAG. Iedere week maakt en bedenkt hij daar filmpjes naar aanleiding van de actualiteit.

Daan komt het beste tot zijn recht als hij zich zowel voor als achter de camera kan uitleven; door een originele, inventieve invalshoek te bedenken en hier voor de camera een eigenwijze stijl van interviewen en verslag geven aan toe te voegen.

Op dit moment is Daan een van de gezichten van CQC de nieuwe wekelijkse nieuwsshow van Veronica. Naast Pieter Jouke en Beau van Erven Dorens zal hij iedere week met een rock]’n rollmentaliteit en groot gevoel voor entertainment het

laatste nieuws brengen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button