Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Daan Boom boeken

Daan Boom boeken

Daan Boom boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Daan Boom of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Daan Boom is programmamaker, muzikant en komiek. Vanaf zijn dertiende is Daan al bezig met het maken van theater en programma’s. In 2008 won hij samen met zijn vrienden Stijn van Vliet en Jasper Demollin de nationale Kunstbende met absurdistisch cabaret.

Daan Boom boeken voor een evenement

Daan Boom is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Daan Boom

Van 2010 tot 2013 toerde Daan met muzikaal cabaretier Hans Liberg. Hij speelde als side-kick in zijn show, schreef teksten en regisseerde hem. Tegenwoordig maakt en presenteert hij het programma Streetlab voor de KRO-NCRV op NPO3.

Streetlab

Streetlab is een semi-wetenschappelijk programma waarin vier jeugdvrienden sociale experimenten uitvoeren vanuit hun eigen fascinatie. Met dit programma werden Daan Boom en zijn collega’s Jasper Demollin, Stijn van Vliet en Tim Senders genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

Muzikale uitspattingen

Daan Boom was ook te zien in het derde seizoen van Maestro. Een programma waarin acht BN’rs zonder ervaring een orkest gaan dirigeren. Daarin dirigeerde hij zich naar de finale en wist uit eindelijk de tweede plek te behalen.

Verder speelt Daan samen met Jasper Demollin in de Tante Joke Karaoke band. Het concept is heel simpel: Het publiek zingt de band speelt. De Tante Joke Karaoke Band toert door het hele land.

Daarnaast is Daan Boom ook bezig met het schrijven van een theatershow.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button