Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Cyrille van Hoof boeken

Cyrille van Hoof boeken

Cyrille van Hoof boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Cyrille van Hoof of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Vanaf haar allereerste optreden, de vuurspuug-act, waarmee ze eind jaren tachtig in the spotlight trad, ontdekte Cyrille de magische aantrekkingskracht van het podium. Ze stond in eerste instantie te boek als danseres en verzorgde vele optredens tijdens concerten, festivals en in discotheken, totdat ze besloot haar zangtalent verder te ontwikkelen en een musicalopleiding ging volgen. Haar zangtalent bleef niet onopgemerkt; in 1996 kreeg Cyrille haar eerste musicalrol in de prestigieuze Joop van de Ende productie Miss Saigon.

Na Miss Saigon

maakte ze als enige Nederlander deel uit van de Amerikaanse cast van de musical Broadway Souljam. Na deze productie besloot Cyrille naar Las Vegas te vertrekken om daar deel te nemen aan audities en talentenjachten wat resulteerde in een samenwerking met o.a Kool & The Gang.

Weer terug in Nederland

belandde ze in de show Barcelona van Wentinck Events en werd ze in 1999 gevraagd om deel te nemen aan Big Brother 1 waardoor een groot publiek kennis met haar maakte. Na vertrek uit het huis verscheen haar eerste single “The Alternative Way” en kon ze als solo-artiest aan de slag.

Ze is nog steeds te boeken

met een swingende act van 2x 20 min of 1x 40 min waar hedendaagse popnummers en diverse dance/soulnummers ten gehore worden gebracht.

In 2002

belandt Cyrille opnieuw in een musical als de hoofdrol mag vertolken in Rent. Een volgend hoogtepunt vindt datzelfde jaar nog plaats tijdens het WK2002 in Korea toen ze samen met JPerkin een ode bracht aan Guus Hiddink en het Koreaanse voetbalteam. Het nummer “Our Dream” verschijnt op single en wordt opgevoerd voor 1 miljoen mensen op het City Hall Square in Seoel.

Naast haar solo-optredens en opdrachten

als freelancer is ze ook zangeres voor o.a commercials en ook enkele malen op tv te zien. Goede Tijden, Slechte Tijden, Costa.

Vorig jaar was ze nog te zien als jazz-zangeres tijdens de openingsscène van Grijpstra en de Gier en wordt daarbij begeleid door een jazzband. Na de opnames krijgt de toevalige formatie een vervolg en er ontstaat een samenwerking van muzikanten die tot op heden stand houdt.

Cyrille en band bestaande uit

contrabassist, saxofonist, gitarist zijn te boeken voor galafeesten, feestelijke openingen etc. Zij brengen heerlijke jazz-en bluessongs ten gehore. Ook is zij alleen met pianist te boeken.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button