Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Cynthia Abma boeken

Cynthia Abma boeken

Cynthia Abma boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Cynthia Abma of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Actrice, presentatrice en voice-over Cynthia Abma werd bekend in de rol van Bianca Bouwhuis in de populaire serie GTST. Daarvoor speelde ze mee in drama- en comedyseries als Luifel & Luifel, Westenwind, Vrienden voor het leven en Shouf Shouf Habibi. Ze vervulde diverse rollen in bioscoopfilms, waarvan De Marathon een van de laatste successen is.

Cynthia is een veelzijdig actrice en niet alleen in drama, film, video en theater. Ook is ze hard aan het werk met de zelf ontwikkelde internetcomedy Gooische Frieten. Naast haar brede acteerervaring heeft Cynthia inmiddels een succesvolle presentatiecarrière opgebouwd, wat zij veelvuldig in het land laat zien. Verder is ze als vaste voice-over regelmatig te horen in uiteenlopende televisie- en radiocommercials.

Cynthia Abma is kortom een veelzijdige vakvrouw die met haar brede ervaring en professionaliteit op veel gebieden haar enthousiasme kan overbrengen op een groot publiek.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button