Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Curt Fortin boeken

Curt Fortin boeken

Curt Fortin boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Curt Fortin of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Curt Fortin komt op 27 september 1978 in Aruba ter wereld, maar verruilt na vijf jaar de zon voor Den Haag, samen met zijn moeder en zus. Van kleins af aan weet Curt al wat hij wil gaan doen met zijn leven; acteren en zingen. Zo speelt hij vanaf zijn veertiende in een band waar hij regelmatig mee op de bühne staat en zelfs Bonaire, Curaçao en zijn geboorte land Aruba aandoet.

Naast muziek stort Curt zich in 1999 op het regisseren en maakt hij de film “Kleine Man”, die op TV-West wordt uitgezonden. Maar de passie voor muziek blijft hem bezig houden. Hij neemt in 2000 diverse nummers op en presenteert iedere zondag een radioprogramma op een lokaal radiostation.

In 2002 verdiept Curt zich in het acteren en is hij onder andere in ‘Onderweg Naar Morgen’ en ‘Bon Bini Beach’ te zien. Naast deze tv-series is Curt op het toneel te zien in de reizende musical ‘De Zevensprong’.

In juni 2005 neemt Ruud de Wild afscheid van BNN en wordt Curt gevraagd als de nieuwe presentator van het vermaarde, internationaal succesvolle muziekprogramma ‘Top of the Pops’. Hierdoor is hij niet alleen wekelijks op zondagavond te zien op Nederland 2, maar reist hij ook regelmatig af naar Londen voor interviews met de groten der aarde, waaronder Stevie Wonder, Mariah Carey, Sugababes, Anastacia en Robbie Williams.

Naast zijn drukke baan als presentator vindt Curt de tijd om in 2006 een rol aan te nemen in de succesvolle tv-serie ‘Het Huis Anubis’, geproduceerd door Studio 100 en te zien bij Nickelodeon. Datzelfde jaar is hij te zien als Shere Khan in de musical ‘Jungle Book’.

Wanneer de BBC de stekker uit ‘Top of the Pops’ trekt, betekent dat niet het einde voor Curts carrière bij BNN: een jaar lang presenteert hij het wekelijkse urban lifestyle programma ‘URBNN’, totdat hij de kans krijgt om een vaste rol te vervullen in het 2e seizoen van de zeer succesvolle dramaserie ‘Voetbalvrouwen’ bij RTL4.

In het najaar van 2008 wordt Curt door de AVRO benaderd om naast Gordon als vast jurylid op te treden bij het Junior Eurovisie Songfestival. Tegelijk zet hij zich in voor het goede doel en maakt een reis naar Vietnam voor de Leprastichting.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button