Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Cristian D boeken

Cristian D boeken

Cristian D boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Cristian D of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Cristian D wordt nu al geprezen als de meest belovende artiest in de Benelux. Nadat zijn nummer ‘Le Bled’ viraal ging en de nummer 10-positie in de Nederlandse hitparade bereikte, slaagde Cristian er in om op nummer 1 binnen te komen met zijn hit ‘Amsterdam’.

Cristian D boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Cristian D zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Cristian D

Cristian bracht op 14-jarige leeftijd al zijn eerste single uit. Na het succes van ‘Amsterdam’ volgden de singles ‘1234’, ‘Als je bij me blijft’ en ‘Flexxen’, die allemaal in de Top-10 zijn beland.

Fast forward naar 2023, waar Cristian D het jaar aftrapt met wederom twee nummer-1 hits. De track ‘Probleem’ in samenwerking met Boef en de track ‘Pornstar Martini’ in samenwerking met Lil Kleine, Jack $hirak en Boef halen de hoogste positie in The Dutch Single Top-100 charts.

TV-documentaire

In 2023 kwam ook de TV-documentaire over zijn ‘Rise on the Way’ uit. Het is een understatement om te zeggen dat Cristian D de nieuwe revelatie van de Nederlandse muziekscene is.

Cristian D boeken
Cristian D boeken

Foto: Rosalie Pierre

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button