Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Cowboy Billie Boem boeken

Cowboy Billie Boem boeken

Cowboy Billie Boem boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Cowboy Billie Boem of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Bart Pullens en Adje Grooten, twee levensgenieters van het zuiverste water uit het Brabantse land, allebei rasmuzikant, allebei vader, beginnen in 1996 met het opnemen van kinderliedjes. Traditionele liedjes in een nieuw jasje en nieuwe liedjes die ze zelf schrijven. “Cowboy Billie Boem” ontstaat, ze tekenen een platencontract, treden op in het hele land en scoren zelfs een bescheiden hitje met ‘het zigeunermeisje’.

Bij optredens speelt Bart samen met rasanimator Marcel Sophie live mee met een orkestband (Adje treedt niet op, speelt wel mee op CD). In een grappig western decor maken zij als Cowboy Billie Boem en de Indiaan avonturen mee waarbij de kinderen actief betrokken worden. In een uur tijd weet CBB de kinderen (en hun ouders) vol enthousiasme aan het zingen en dansen te krijgen en zo blijkt een succesformule te zijn ontstaan waar een publiek van jong en oud zich heel prima mee weet te vermaken.

Cowboy Billie Boem is in de loop der jaren regelmatig te zien op de vaderlandse TV in verschillende programma’s, onder anderen al 3 seizoenen bij “De Teletubbies”.

CBB is een veelgevraagde act op festivals (oa: ‘Bevrijdingspop Haarlem’, ‘De Boulevard’ in Den Bosch, ‘Theaterfestival Almere’), scholen, theaters, bedrijfsfeesten, en ze zijn er ook erg trots op dat ze de intocht van Sinterklaas al een aantal keren hebben mogen opluisteren.

Inmiddels heeft CBB al zes CD’s en een DVD uitgebracht. Het geheime wapen van CBB is dat de muziek niet gaat vervelen. In tegenstelling tot veel andere muziek voor kinderen blijft de muziek van Cowboy Billie Boem voor ouders en kinderen langdurig houdbaar!

Vanaf april 2003 heeft CBB twee verschillende programma’s: enerzijds het theaterprogramma met een duidelijke verhaallijn (en zittend publiek) en anderzijds de liedjesshow, waarbij het programma een wat vrijblijvender karakter kent. Inmiddels hebben ze met het programma “CBB en een vreemde vogel” in twee seizoenen langs vele Nederlandse theaters getourd.

In 2011 tourt CBB met de voorstelling “Cowboy Billie Boem en de Wild West Side Story”. In deze show zullen behalve Cowboy Billie Boem en de Indiaan, ook cowboys en indianen van de plaatselijke dansvereniging meedansen!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button