Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Corry Konings boeken

Corry Konings boeken

Corry Konings boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Corry Konings of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Op 15-jarige leeftijd werd Corry Konings als zangeres van De Mooks ontdekt door Pierre Kartner. Hij koppelde haar aan De Rekels, en zo ontstond Corry en De Rekels. De grote doorbraak volgt in 1970 met ‘Huilen is voor jou te laat’, dat maar liefst 41 weken in de top 40 staat. Daarna begint Corry Konings een solo-carrière en scoort met nummers als ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’, ‘Jij weet toch wel wat liefde is’, ‘Hoe je heette dat ben ik vergeten’, ‘Je Moedertje’ en ‘Adios Amor’.

Corry Konings boeken voor een evenement

Corry Konings is voor verschillende soorten optredens te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking.

Wie is Corry Konings

Corry Konings maakte in de jaren ’80 het gelegenheidsalbum ‘Corry met en voor Vrienden’, waar onder andere De Havenzangers, Koos Alberts, Ronnie Tober en Drukwerk te gast zijn. Met Koos Alberts neemt Corry ook een gezamenlijk album op. Voor de LP ‘Voor jou alleen’ ontvangt ze een Edison. Corry heeft net als de Zangeres Zonder Naam en Imca Marina veel aanhang in de homowereld.

Artiestenjubileum

In 1994 viert Corry Konings haar 25-jarige jubileum met een concert in de Ahoy. In 1995 brengt ze dit concert op plaat uit. Ze heeft dan inmiddels 15 gouden en platina platen op haar naam. Daarnaast maakt ze in 1997 een album met liedjes van Annie M.G. Schmidt.

Eind jaren ’90 neemt Corry Konings een duet op met Frans Bauer, getiteld ‘Diep in jouw hart’. Het blijkt een vruchtbare samenwerking. De opvolger ‘Die zomernachten in San José’ wordt opnieuw een hit. Er verschijnt een heel album van het duo, en Corry is een van de gastmuzikanten tijdens de concerten van Frans Bauer in Ahoy’.

Reünie met De Rekels

Corry Konings brengt in 2004 accordeonist Jos van Zundert, bassist André de Jong, drummer Rob Kraak en gitarist Jacques Wagtmans weer bij elkaar. Ter gelegenheid van haar 35-jarig artiestenjubileum komt er een eenmalige reünie en tournee van Corry en De Rekels.

New Kids Nitro

In 2011 baarde Corry de nodige opzien met de titelsong voor de film New Kids Nitro. Het nummer heet ‘Hoeren Neuken Nooit Meer Werken’. Nadat de single een succes werd verscheen er ook Duitse versie, getiteld ‘Huren Bumsen Nie Mehr Schuften’.

Expeditie Robinson

In 2018 was Corry Konings één van de deelnemers aan het populaire TV-programma Expeditie Robinson. Ze hield het vijftien dagen uit en eindigde op de 14e plaats. Door haar deelname stond Corry wel weer in de schijnwerpers, met als resultaat vele nieuwe boekingen en mediaoptredens.

Reclamecampagne met Corry Konings

Corry Konings inhuren als voice-over of model

Corry Konings werkte samen met Brownie Dutch mee aan de (Corry) Koningsdag commercial van de Staatsloterij. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button