Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Coronas boeken

Coronas boeken

Coronas boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Coronas of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Er bestaat in Nederland geen band als de Coronas! Alleen de Coronas spelen precies wat het publiek wil. Op verzoek. En echt adembenemend goed.

De leden van de Coronas

zijn rasmuzikanten die alle vier hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend. Die alle vier duizend-en-één hits vanaf de jaren zestig tot nu in de vingers hebben. En die alle vier hun instrument beheersen als geen ander. Dat van de andere Coronas trouwens ook.

Een optreden van de Coronas

is altijd uniek en bijzonder. Want het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt. Op verzoek. Iedere bezoeker mag zijn of haar favoriete nummer aanvragen. Met behulp van de speakerscorner, live via de microfoon, of via de verzoekjes post-its. En de Coronas spelen het. Bezield, bezielend en beter dan goed.

Een optreden van de Coronas

is echter meer dan je favoriete muziek alleen. Want het zijn grappige mannen. Ze zijn gek op hun publiek en het publiek dus ook op op hen. De Coronas praten, schmieren, schertsen, overdonderen en spelen ook nog het dak eraf. Een optreden van de Coronas mag daarom gerust rock ’n roll theater genoemd worden. Of stand-up pop. Een soulcircus en een smartlappenfestival. Want de Coronas zijn compleet en breken altijd de tent af!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button