Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Corné Klijn boeken

Corné Klijn boeken

Corné Klijn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Corné Klijn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Met wat singeltjes, twee pick-ups, een cassettedeck, een mengpaneel en een microfoon begon de carrière van Corné Klijn al op 10-jarige leeftijd in zijn slaapkamer. Tot aan zijn achttiende draaide Corné op schoolfeestjes en trouwpartijen. Daarna volgde de eerste lokale radiostations, Radio Royale en Maasstad Radio.

Corné Klijn boeken voor een evenement

Corné Klijn is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Corné Klijn

Taveerne De Zeuve Lantaarns in Drunen was de eerste discotheek waar Corné Klijn zijn draaikunsten liet horen. Voor deze discotheek deed Corné ook de inkoop van de import platen. Zo kwam hij bij de bekende platenzaak ‘Kareltje Import’ in Utrecht terecht, waar hij vervolgens zes jaar als inkoper en verkoper werkte.

Door zijn werk kwam Corné Klijn met veel verschillende mensen in contact. Dit zorgde ervoor dat Corné vervolgens bijna vier jaar bij de Utrechtse club Cartouche, het Amsterdamse Escape Venue en Midstad FM draaide. Daar werd hij al snel ontdekt. Vervolgens werkte Corné een half jaar mee aan het programma ‘Dinges en Van Inkel” bij Veronica.

Radio 538

Toen Lex Harding begon met Radio 538, begon ook de professionele radio loopbaan van Corné Klijn. Hij startte samen met Erik de Zwart, Wessel van Diepen, Michael Pilarczyck en Rick van Velthuysen bij deze radiozender. Na bijna drie jaar Radio 538 ging Corné naar 3FM, waar hij met het programma ‘Kort & Klijn’ de opvolger was van de ‘Avondspits’ van Frits Spits bij de NPS.

Dance Classics Party

Zeven jaar later maakte Corné de overstap naar de TROS 3FM waar hij op vrijdagavond de ‘Dance Classics Party Request’ presenteerde, op zaterdag de ‘Mega Top 50’ en op zondag de ‘Kort & Klijn show’. De ‘Dance Classics Party Request’ is inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen, en er zijn een aantal dubbel CD’s uitgekomen met de titel ‘Corné Klijn’s Disco Classics Party’.

Naast zijn radio- en televisiewerkzaamheden is Corné Klijn regelmatig in het land te zien en te horen met zijn Dance Classics Party. Daarbij weet hij van elke avond weer een Knal! Feest te maken!

Motorraces en Formule 1

Corné Klijn heeft ook een passie voor Formule 1 en motorraces. Voor de televisiezender RTL maakte hij het programma RTL Motorsport, met daarin aandacht voor het WK superbike en supersport en het Nederlands kampioenschap wegrace. Sinds 2007 presenteert Corné de Moto GP op RTL 7. Hierdoor is hij bij 3FM alleen nog met de ‘Dance Classics Party Request’ te horen. In de weekenden valt hij in voor de TROS-DJ’s. Corné Klijn is regelmatig te horen op Radio2 bij de ‘Gouden Uren’ en het zaterdagmiddag programma ‘Muziekcafé Live’ uit studio Plantage in Amsterdam.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button