Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Cor Bakker boeken

Cor Bakker boeken

Cor Bakker boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Cor Bakker of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Cor Bakker is waarschijnlijk bij u het meest bekend van t.v.-programma’s zoals Cor & Co, Cor op reis, Cor achter de dijken en uiteraard alle shows met Paul de Leeuw. Of de verschillende theaterconcerten (Pianokings, Cor goes Gipsy of Cor Bakker ontvangt …), maar wist u ook dat Cor tevens beschikbaar is voor een besloten optreden of evenement. Bent u op zoek naar sfeervolle achtergrond muziek, een concert of feestelijke avond. Dat kan van solo-piano, kwartet, bigband of zelfs symfonie-orkest. De samenstelling van het orkest wordt op maat gemaakt afhankelijk van de soort gelegenheid. Om enkele voorbeelden te noemen:

Cor solo aan de piano al spelend en vertellend test hij het muzikale geheugen van uw publiek.

Het begeleiden van bekende solisten zoals: Madeline Bell, Deborah Brown, Brigitte Kaandorp, Edsilia Rombley, Laura Fygi, Henk Poort, Karin Bloemen, Paul de Leeuw, Vera Mann, Brigitte Nijman, Caselyn Francisco, Lils Macintosh, Joke Bruijs, Ernst Daniël Smid en vele anderen. Maar ook Oleta Adams en Al Jarreau!

Maar het kan ook grootser met de small bigband van Cor, waarbij het publiek staat te swingen op muziek van Ray Charles tot de Motown hits!

Of een jazz trio/kwartet met muziek van Clare Fischer, Chick Corea en eigen composities.

Bent u op zoek naar een extra muzikale dimensie in uw jaarlijks concert, dan is een optreden met Cor Bakker samen met uw harmonie/ fanfare zeker een hoogtepunt.

Het repertoire wordt altijd in overleg met Cor Bakker samengesteld. We denken graag mee om uw avond in muzikaal opzicht onvergetelijk te maken binnen de mogelijkheden van het budget.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button