Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Cookachoo boeken

Cookachoo boeken

Cookachoo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Cookachoo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Een ‘ivory black blonde’, een ‘high-heeled Arab’ en een ‘inimitable gent’ vormen het gezicht van een kleine stam: Cookachoo.
Een stam met een missie die acteur Danny Kaye ooit verwoordde als: ‘Life is a great big canvas, and you should throw all the paint you can on it’.

In de eerste single ‘The law (you’re free!)’’ is dit precies wat Cookachoo predikt. ‘We customize our lifes’ en ‘We live by the rule of we’ zijn enkele zinnen uit de track gegrepen. Het is daarom niet geheel toevallig dat er een kleine homage aan Nelson Mandela in de bijbehorende videoclip verstopt zit (#46664).

In 2014 verwachten we meer materiaal van Cookachoo. On stage, brengt de act een kleurrijke, explosieve en dansbare mix van electronica, hiphop, dans en performance art.

Ze maakten hun live debuut begin 2014 op feestjes als Jagerland voor Noisey en Supertoys. De eerste festivals staan inmiddels ook gepland voor komende zomer.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button