Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Coen en Sander Show boeken

Coen en Sander Show boeken

Coen en Sander Show boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Coen en Sander Show of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Coen en Sander Show is een 2 uur durende show van de twee populaire radio DJ’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Sinds 2015 is hun programma te horen bij Radio 538. Tussen 2006 en 2015 werd de Coen en Sander show uitgezonden door BNN op 3FM.

Coen en Sander DJ Show boeken voor een evenement

De kosten voor De Coen en Sander Show zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor het inhuren van Coen en Sander als DJ’s.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

De Coen en Sander Show

De Coen en Sander Show op de radio is drie uur vol met muziek, nieuwe, bijna nieuws, bekende gasten, praatje plaatje en het rrrequest-rad. In 2008 won het duo met deze show de Gouden Radio Ring.

Coen nam o.a. in 2013 deel aan Het Glazen Huis, waar astronaut André Kuipers op de laatste dag als ‘slaapgast’ aanwezig was.

Reclamecampagne met Coen en Sander

Coen en Sander speelden ook een rol als voice-over bij productie van Independent Films. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders als stemacteur of voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

 

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button