Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Coen en Sander Show boeken

Coen en Sander Show boeken

Coen en Sander Show boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Coen en Sander Show of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Coen en Sander Show is een 3 uur durend radiofeest van de twee populaire radio DJ’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Sinds 2015 is hun programma te horen bij Radio 538. Tussen 2006 en 2015 werd de Coen en Sander show uitgezonden door BNN op 3FM.

Coen en Sander DJ Show boeken voor een evenement

De kosten voor De Coen en Sander Show zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor het inhuren van Coen en Sander als DJ’s.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

De Coen en Sander Show

Op de radio is De Coen en Sander Show drie uur vol met muziek, nieuws, bijna nieuws, bekende gasten, praatje plaatje en het rrrequest-rad. De show zit vol humor en vrolijkheid en werd in 2008 bekroond met de Gouden Radioring voor het beste radioprogramma. Een hoogtepunt in de carrière van Coen en Sander.

Een ander memorabel moment was de deelname van Coen aan Het Glazen Huis in 2013, waar astronaut André Kuipers op de laatste dag als ‘slaapgast’ aanwezig was.

Sinds augustus 2015 zijn de twee vrolijke DJ’s van maandag t/m donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur te horen op Radio 538 in de Coen & Sander Show.

Unieke en interactieve feestshow

De Coen & Sander show is te boeken als DJ-set, een 90 minuten durende show waarin niks te gek is. Alles wat je gewend bent van De Coen & Sander Show komt terug tijdens deze fantastische show. Coen & Sander zijn bewapend met de beste hits uit de Mega Top 50 van nu, keiharde 90’s platen, super tolle foute aprés ski muziek en stampende house- en clubtracks. Het woord ‘feest’ wordt naar een hogere dimensie getild, waarbij het onmogelijk is om stil te blijven staan. De twee mannen spelen graag in op het publiek, waardoor elke show uniek en onvergetelijk is.

Daarnaast treden Coen & Sander vaak op bij bedrijfsevenementen, waar ze de hele avond presenteren. Ook hebben ze Das Coen Und Sander Fest, zijn ze op alle grote festivals te vinden en hosten ze een eigen ‘Coen & Sander area’.

Reclamecampagne met Coen en Sander

Coen en Sander speelden ook een rol als voice-over bij productie van Independent Films. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders als stemacteur of voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button